Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen ufak tefek sorunlarıyla beni çileden çıkartıp kendinden soğutan sonra onu görünce içimi kıpır kıpır yapıp tüm kötü düşüncelerimden vazgeçiren canım arabam
yorumun için sağol abi sık sık plakalarıma geliyo konu ne var plakalarımda yani ne yapmam gerekiyo bir türlü anlamadım jant olarak çok istediğim jantlar var ama 1 sene kadar sonra yeni araç muhabbeti dönüyo o yüzden çok masraf etmek istemiyorum jant alırsam bide lastiği var 2.000tl gitmesin janta şimdilik tek yapmak istediğim yay
abi şuan ilk hedefim aracı basmak ama 3.5 5cm yay arasında karasız kaldım 5 çok güzel duruyo ama araca zarar vereceğini düşünüyorum korkuyorum 3.5 da yeterice alçaltmicak boşuna almış olmaktan korkuyorum. yayların markasından markasına düşürdükleri miktar değişiyormuş canlı örnekleriyle bi seçim yapmam lazım heralde
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:59 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:58 ----------