Arkadaşlar 4 ay önce hevesle ikinci vectramı aldım. Bu haftaya kadar herşey sorunsuzdu. Ama yağ seviyesi düşünce yağ değişimi yaptırdım. Aracım mavi duman atmaya başladı. Ne yakıtımda ne de performansta bir değişiklik yok. Forumda araştırınca rektefeye kadar giden durumlar gördüm. Özel servise götürdüm. Motoru açmadan bilemeyiz dediler ve 800-2000 arası bir masraf çıkardılar. Kendi ustamı aradım o da piston sekman lastiklerinden kaynaklanabileceğini söyledi ama açmadan bilinmez dedi. Aracım şu anda 173 binde ve km.sinde bir oynanma yok bunu çok iyi biliyorum çünkü ben 2. sahibiyim ve aracı tüm servis belgeleriyle birlikte aldım. Bu kmde bir araç özellikle de vectra gibi bir araç rektefeye neden ihtiyaç duysun anlamıyorum.
Biraz uzun bir yazı oldu ama sorum şu: Motoru açtırmaya gerek var mı? Ustam yağını kontrol tamamladığın sürece sorun yaşamazsın dedi. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Aracımımdan her türlü memnunum ama bu durum canımı epey sıktı. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler ...
Biraz uzun bir yazı oldu ama sorum şu: Motoru açtırmaya gerek var mı? Ustam yağını kontrol tamamladığın sürece sorun yaşamazsın dedi. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Aracımımdan her türlü memnunum ama bu durum canımı epey sıktı. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler ...