Mavişimi Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Siteyi ziyaret et
Cruze'dan sonra tekrar Opel'e dönmemi sağlayan aracımı bugün teslim aldım. Astra J 1.3 DTE Enjoy Active Neptün Mavi...

Adana'dan İskenderun'a kadar izlenimlerim gayet olumlu. Araç içeri az ses alıyor. Süspansiyonlar bir Opel klasiği, sert! Viraj ustası! Yakıt konusunda eli sımsıkı!

Klima açık, 95 km sabit hızla 4.4 lt yakıt tüketimi ortalamam oldu. Motorun yeni olduğunu varsayarsak ileride çok rahat bir şekilde 3.5-4 lt düşecektir.

Renge biraz şüphe ile yaklaşıyordum ama çok doğru bir karar vermişim. Bayide, benim araç, mahagony kahverengi başka bir araçla aynı yerde duruyordu. Bir ona bir buna baktım ve anladım ki kesinlikle Neptün Mavi...

Yakıt nasıl oluyor dizelde pek anlamıyorum. Bilinen marka petrol istasyonlarında iki tip motorin var. Biri pahalı diğeri 7-8 kr daha ucuz. Hangisinden almalıyım? Yazarsanız sevinirim.

Fotoğraflar telaşa geldi. Şimdilik idare edin sonra daha iyilerini çekerim inşallah...

3q87.jpg

ie0j.jpg

vp0e.jpg

7em1.jpg

Ynt: Mavişimi Aldım

aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah düz bastırsın... MAŞALLAH diyelim nazar değmesin.
ben shell den alıyorum diesel v-power nitro +

Hayırlı olsun,Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Herkese teşekkürler...

İlk dizel ve sıfır aracım. Güzel bir duygu. Şükürler olsun...

Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.

Aracınız hayırlı olsun. Ben opet ten alıyorum.

Aracınız hayırlı olsun, jantları ilk defa gördüm değişikmiş. Ayrıca dizel araçlar için shell tavsiye ediliyor ağırlıklı olarak

Shell v power nitro + kesinlikle ideal .Eğer çok zorda kalırsan po veya total olabilir ama po motor sesini arttırır baya ona dikkat etmeniz lazım.Klima açık 95km ile 4.4 yakaladı iseniz şimdilik o sabit kalıcaktır belki 0.1 0.2 iner.Nedeni ise o hızda normalde benim araç 3-4 arası gezen bir anlık değişimi var klima 1.4 veya 1.6 litre etkiliyordu o yüzden pek düşmez.Hayırlı olsun :)

İyi dilekleriniz için sağolun!

Shell'i sık sık duyuyorum. Vardır herhalde bir hikmeti. Bir sonrakini ordan alayım.

Jantlar Enjoy Active için özel üretim olması lazım. Titanyum görünümlü. Neptün Mavi ile daha da güzel görünüyor gibi.

Geri