Mavişimi Aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaderaniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok yok, trafik tescili 8 Ekim olarak geçiyor.

Aracın bayiye giriş tarihi olabilir mi acaba?

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler muhtemelen bayii gitiş tarihidir...son günlerin moda rengi . bir tek bu donanımda jantları yakıştıramamıştım bu araca... gerçekten güzel ve donanımlı bir araç bence sınıfında tek

Ben de jantlara bittim resmen. Hatta bu donanımda bu jantların olmasını büyük şans olarak görmüştüm.

Güle Güle bin aykan. Önemli olan arabayı aldığında içine sinmesi. Bir gün bizede sıfır arabaya binmek nasip olurmu acaba ?

hayırlı olsun abi kazasız belasız kullan bu rengi çok yakıştırıyorum j kasa astralara

Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah...

Belli mi olur, 1.6 dizel yakında gelir Mustafa Bey!

Bu arada ruhsattaki ilk muayene zımbırtısının nedenini buldum. Aracın Türkiye'ye giriş tarihiymiş o. Yeni düzenleme olmuş. Artık bu şekilde aracın girdiği tarihten itibaren geçerli oluyormuş.

Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah...

Belli mi olur, 1.6 dizel yakında gelir Mustafa Bey!

Bu arada ruhsattaki ilk muayene zımbırtısının nedenini buldum. Aracın Türkiye'ye giriş tarihiymiş o. Yeni düzenleme olmuş. Artık bu şekilde aracın girdiği tarihten itibaren geçerli oluyormuş.

Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Herşeyin hayırlısı diyelim..

Hocam yeni aracın hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, Allah herkesi kazadan beladan korusun. Yakıt konusuna gelince, servis hangisini önerirse o yakıtı kullanmanda fayda var

Teşekkür ederim herkese...

Savaş Abi aslında doğru söylüyorsun ama servis herhangi bir öneride bulunmadı. Özellikle defalarca sordum ama herhangi bir isim vermediler. Yalnızca euro dizel olması gerektiğini söylediler. Fakat pompacı abimiz işi biliyordu. Kapağı açar açmaz elini eurodizele attı. Pahalı olandan verdi. Diğerini traktörlere falan veriyoruz dedi. Biraz araştırdım, herkes Shell'i öneriyor. Bir sonrakini Shell'den alacağım.

Geri