MAYIS Ayı Otomobili...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MAYIS ayı otomobili...

• Kullanılan toplam oy
    142
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turboburakbence kesinlikle MSM tek geçerim ya arabanın duruşu bi farklı zaten. jantlar desen 10 numara çok güzel durmuş MAŞALLAH diyorum ve oyumu sana veriyorum MSM ;)

Çok teşekkür ederim Burak kardeşim sağolasın, seninde tek eksik jant lastik hayırlısıyla seninki bizimkindende güzel olur ;) ;)

msm89 un aracı daha bi görkemli geliyor gözüme abartılı modifiyenin bu kasaya yakışmadığını düşünenlerdenim oyum msmye

Teşekkürler Öner kardeşim sağolasın ALLAH daha iyilerini yapmayı sizlere nasip etsin ;)

valla araçlar süper.. diyecek bişey yok, birinci için de hepsi olsun bu ay :)
yanlız mehmeti de tebrik ederim kendi aracı için oy kullanmamış.. gerçekten helal olsun be abi.. gerçi henüz oy kullanmamış ama :):) olsun... o da ayrı bi ince detay gerçekten.
bir de bu ay anket otomatik kapanacak fakat bu haftasonu benim ev taşıma işleri falan filan telefon da kapalı nakil işlemleri internet yok evde.. o yüzden anket kapanınca yeliz hanıma bi bilgi geçebilirseniz ayın otomobili olarak konuyu üye otomobillerine açacaktır..

Yorum az ama katılımcı sayısına göre 23 fark iyi bence ;) emeğe saygı gösteren herkese tşkler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri