MAYIS Ayı Otomobili...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MAYIS ayı otomobili...

• Kullanılan toplam oy
    142
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bahadırın arabasına verdim oyumu. hayırlı olsun.

oyumu bahadırbilir den yana kullandım

arabaların hepsi birbirinden güzel ama oyum bahadır kardeşime çok emek verdi ve verdiğine değdi...

arabaların hepsi birbirinden güzel ama oyum bahadır kardeşime çok emek verdi ve verdiğine değdi...
evet oyumu bahadira verdım bende başarılar :rolleyes:

Bahadır ın araç gerçekten 1. liği hakediyor bana göre. Her şeyden önemlisi çok emek var araçta. Ve kaliteli malzemeleri kullanarak bu emeğin hakettiği gibi görünmesini sağlamış. Ayrıca jantlar bana göre çok hoş olmuş. 2. defa baktırıyor kendine.

Konu dışı olacak ama Bahadır, hemşeriyiz biz (Zile'liyim ben), kısmet olur da memlekete gelirsem ilk işim seni arayıp bulmak olacak. Tokat'ta sanırım kime sorsam tarif ederler senin arabanın durduğu yeri :)

Son olarak da, bence yapılı araçlar ile stock araçları aynı kategoride yarışmaya sokmayalım. Oy dağılımlarından belli ki oylarda aslan payını emek verilmiş yapılı araçlar alıyor. Stock veya az yapılı araçları farklı bir kategoride değerlendirmek lazım bence.

buğra kardeşim bence böyle bi ayrım olmaz çünkü soft modifiye veya hard modifiye yapılan araçlar mevcut herkes kendi zevkine göre oy kullanmakta yani sade seven sadeye veya yapılı (tampon vs) yapılıya oy vermekte ;)
emek olayına gelirsek bahadırın ve benim aracımda ciddi manada emek var ;)
yani emek sadece tampon modifiyesiyle değil araca neyin yakışacağını düşünmek ve ona göre hareket etmektir bence ;)

o kadar katılım yok ki stock ayrı olsun modlu ayrı olsun falan :) bu ay 3 tane astra h katılımı oldu, ben sayıyı artırmak amacı ile astra h sahiplerine pm bile gönderdim daha çekişmeli olması için...

o yüzden şimdiden söylüyorum... haziran ayı için corsa c ler hazırlanın... fotoğraflarınızı çekin... ve en geç 9 hazirana kadar bana resimleri ulaştırın.. bir de bu yarışmada da görüyorsunuz ki fotoğraflar için belli bir format yok gibi.. daha çekişmeli olması adına bence 5 fotoğraf şu şekilde gönderilmeli...
1. fotoğraf ön sol çaprazdan
2. fotoğraf arka sağ çaprazdan
3. fotoğraf profilden
4. fotoğraf aracın içi
5. yani son fotoğraf ise istediğiniz herhangi bir açıdan iç ya da dış...

bu şekilde olursa daha iyi olacağı kanısındayım...
evet tekrar hatırlatayımm. corsa c leri haziran için beklemedeyim :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri