Mazda 3 Dynamic 2007 (FB1907)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fb1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.misafir.net
Arkadaşlar arabanın resimleri görmek istiyordu konu açmak şimdiye nasip oldu kusuruma bakmasınlar

368.jpg

369.jpg

370.jpg

371.jpg

372.jpg

373.jpg

374.jpg

375.jpg

376.jpg

377.jpg

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Çok güzel araç, bayılıyorum ben mazda3 lere. Abime zamanında çok baskı yapmıştım bundan alması için ama yedirememiştim :)

kazasız belasız.. mazda 3 :) tasarımcı Hasip Girgin e tekrar teşekkürler...

çok şık
kazasız belasız hayırlı sürüşler

Amin arkadaşlar Allah kimseye kaza vermesin çok çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah

kazasız belasız çok güzel araç.performansı zayf olmasaydı hb'lerini almayı düşünüyordum golf almadan önce...

kazasız belasız çok güzel araç.performansı zayf olmasaydı hb'lerini almayı düşünüyordum golf almadan önce...

Kadeş performansı maşallah çok güzel 2008 corolla ve 2008 lagunayla atıştık geçemediler yemek borçlular :D iyiki dedin aklıma geldi bu gün birine diyeyimde yemek ısmarlasın ama performansı gerçekten çok güzel

Kadeş performansı maşallah çok güzel 2008 corolla ve 2008 lagunayla atıştık geçemediler yemek borçlular :D iyiki dedin aklıma geldi bu gün birine diyeyimde yemek ısmarlasın ama performansı gerçekten çok güzel

eheheheheh:Dhem tebrikler hem de afiyet olsun.ama tsi'daki gaza basınca sağlam bi ivmelenme yok:)2008corolla ya da auris benzinliyle denk gelmek istiyorum bende ama bulamadım henüz:D....

ben neden resm göremiyorum:D

Geri