mazot deposundan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan soyuduru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

soyuduru

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar çok enteresan bir sorunla karşı karşıyayım sizlerden fikir almak istedim.
1.3 cdti 2012 makyajlı kasa hatchback astra j  model araç sahibiyim. Aracımın deposunu tamamen doldurduğum zaman frenleme yaptığımda kasisten geçtiğimde arka taraftan ses geliyor. Sesi şöyle tarif edebilriim sanki bagajda bişey var ve ben fren yapınca kayıp bi yerlere vurarak ses çıkarıyor ama bagaj bomboş.
bu neden olabilir depoyla ilgili bir sorun mu eğer öyleyse garanti kapsamında mıdır ?

Ynt: mazot deposundan gelen ses

Dizel araçların cogunda bu problem vardı depoya dalgakıran taktırmanız lazım
bazı arkadaşlar garantiden taktırmışlardı..

mazot deposunda dalga kıran mevcut olmadığı için depo tam dolu iken o sesin gelmesi normal, depo 4/3 e düştüğü zaman ses kesilir. servisler garanti kapsamında dalga kıran takmamak için ellerinden geleni yaparlar, fakat birçok arkadaşımız garanti kapsamında parçayı taktırmayı başardılar, sizde serviste şansınızı deneyin, ben bu ses için arabama müdehale yaptırtmadım.

Bu durum benzinde de mevcut.. ilk ceyrek dususten sonra normale donuyor.  045thumbsup

Bu sıkıntı nedeniyle ben serviste dalgakıran taktırmıştım garantiden sizde muhakkak taktırın.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Bu sıkıntı nedeniyle ben serviste dalgakıran taktırmıştım garantiden sizde muhakkak taktırın.
Takmıyorlar malesef.

Evet sonra hatırladım takmadıklarını son 1 senedir takmıyorlar, ne denebilirki saçmalık.

1.6cdti de bile devam ediyor en iyi çözüm full depo kullanmamak :D

wave61 link' Alıntı:
Bir hata olarak görülmüyor bu. İstenirse ücret karşılığı takarız deniyor.

Geri