mazot pompası susmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tirbik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
40 sn de ben bekleyeyim bakalım nolcak. aracı aldığımda 15 sn sonra susuyordu proğram yenilediler ondan sonra susmaz oldu.

filmk arkadaşım senin araç hiç motor sıcakken stop edip arıza kodu verdimi. rölantin motor sıcakken kaçta? yükseltme yaptılar mı?

filmk arkadaşım senin araç hiç motor sıcakken stop edip arıza kodu verdimi. rölantin motor sıcakken kaçta? yükseltme yaptılar mı?

Ben aracı aldığımdan beri (Ocak 21) bir kaç kez stop etti, ama arıza kodu vermedi...O stoplarda benim benzin-LPG'li araçtan sonra ilk defa dizel kullanmama bağlıydı sanırım...Tek hata kodu INSP4 (O da mazot+Su) Rölanti motor sıcakken 9 civarında...

Ben aracın parasını Aralıkta 15'te verdim, 36 gün bayide bekledi araç...Gidip alamadım...Ben gidene kadar bir işlem yaptrılar mı bilmiyorum...Ama sanırım yapmamamışlardır...Bir tek anlaşmaya göre karter korumasını takmışlar...Onun dışında bilgim yok açıkcası...

Dediğim gibi müzik devreye girdiği için ben susmuyor sanmıştım...Müziği kısınca çalıştırmadan dinledim iyice 30-40 sn. sonra susuyormuş...Hatta bacanak da aldı aynısından...O da CD sesi sanıyormuş onu...Ona da dinle dedim telefonda onun ki de aynı sürede sustu...

dün bekledim 2 dk geçti ama hala susmadı. aracı alalı 3.5 ay oldu. arıza kodu ve stop etme için servise götürmeden önce 15 s sonra susuyordu ama sps programı attık dediler ve rölantiyi 875 e çıkardılar. stop etme çözüldü ancak pompa artık susmuyor. bunun sebebi sanırım servisin birşeyler yapmasıdır. cevabınızda motor sıcakken rölantim 900 civarı dediniz. galiba sizin rölantide arızaya düşüp stop etmemesi için yani birdaha servise gelmemeniz için yükseltilmiş. çünki ben aracı ilk aldığımda rölanti 750 de sabitliyordu. arkadaşta 1 ay önce aldı onun rölantide şuan 750 de. ve servise hiç gitmedi. fabrikadan 750 olarak çıkıyor.

Geri