Mcansl Corsa D hafif modifiye.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcansl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tesekkurler :) amin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maşallah çok güzel aracın allah hata kaza vermesin bende gözümde şöle bi canlandırdım da far karartması ve 16 jantla çok daha çekici olabilir. ha bide kapı kolları:)

Tekerine taş değmesin.

sade modifiyeleri her zaman severim buda hoş olmuş üst tavanı beğendim ekstra bi kaç birşey daha yapabilirsin. Allah kazadan beladan korusun :good:

Tavan folyosunu nerde ve kaca yaptirdiniz acaba ozelden bir adres alirsam sevinirim.

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim . Uzun suredir giremiyordum foruma cevap veremedim kusruma bakmayin. Folyoyu sasmaz nevform da kaplattirdim . En kaliteli malzeme kullanildi. Yaklasik 4yil oldu ve hala ilk gunku gibi. Fiyatida 300TL . Yaptirmak isteyen olursa oneririm.

Çok güzel olmuş, çok beğendim. Yanlızca kapı çıtaları gövde ile aynı renk olursa daha spor görünüm katabilir belki. Ankara'da böyle güzel Corsa'lar görmek bizim de feyz almamız açısından iyi olur :)

Kapı citalari aklimda :) yakin zamanda gidip bi fiyat alicam boyatmak icin . Cevremdeki herkesden bu sekilde elestri aliyorum cunku :)) tesekkur ederim guzel dusunceniz içinde :)

Arkadaşlar plasti dip ile aracımın ön panjur kısmını , ön karlık kısmını , aynaları ve jantları mat siyah yapayım diyorum . Yorumlarınızı merak ediyorum ve gorsellik açısından paint de cok amatörce bir çalışma yaptım. Kafamdaki planı göstermek için :) aklıma gelmisken bide bagaj üstü spolier ı siyah kaplayayım diyorum . Sizce nasıl durur tüm bunlar ? Veya hangilerini yapmam daha guzel olur :)
7c85563e68575641a6102cd95685b50e.jpg

Masallah arac cok guzel. Bence aynalarin ve jantlarin parlak siyah olmasi daha iyi olur. Jantlar mat siyahta gostermiyor kendini

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Geri