Meguiars boya + motor + koltuk + plastik koruma = 200 tl iyimidir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Meguiars boya + motor + koltuk + plastik koruma = 200 tl iyimidir ?

Evet Hakan bey biraz yoruyor ama siyah arabayı temiz tutunca yorgunluk falan kalmıyo ya. bütün gözler üstümüze dikiliyor :)

onder12 link' Alıntı:
Evet Hakan bey biraz yoruyor ama siyah arabayı temiz tutunca yorgunluk falan kalmıyo ya. bütün gözler üstümüze dikiliyor :)
Ustune kedi ciksa ciziliyor zor zorr

Koltuk koruma işini yabana atmamak gerekir bence.

Bir arkadaşım açık renkli iç döşemesi olan Golf'üne koltuk koruma yaptırmıştı. Adamın arka koltuğuna bildiğimiz biber salçası döküldü. Kavanozun kapağı açılmış ve dökülmüş. Arkadaş koltuğu bezle temizledi ve tek bir leke bile kalmadı. Bence koltuk koruma olmasaydı döşemelerde epey bir leke kalacaktı.

Koltuk koruma işe yarıyor, aynı cila gibi düşünebiliriz olayı. Daha geç kirlenme, kirlerin kolay çıkması gibi faydaları var. Kendimiz de yapabiliriz uygulaması çok kolay. 3m'in koltuklar için Scotchgard ürünü iyidir, marketlerde oluyor tavsiye ederim.

bulent_tnt link' Alıntı:
Oguz ne yaptin sen ben bu isimleri bile ilkdefa duyuyorum internettemi bulabilirim bunlari parcacilarda yoktur herhalde bizde cila cekiyoruz diyoruz helal valla.

Ben genelde http://www.cleanyourcar.co.uk ve http://www.shinearama.co.uk 'dan alıyorum ürünleri. 75 Eu. (kargo hariç) altında kaldığı sürece gümrükten sorun çıkmıyor. Teslimatı da 1 hafta içerisinde yapıyorlar.

tomacco link' Alıntı:
֜stat senin bu engin deneyimlerin bence bir kitap haline getirilmeli. 045thumbsup
Forumda ayrı bir başlığa sadece sen yazsan kimse karışmasa hepimiz kendi cilamızı kendimiz atarız. 045thumbsup
Abi keşke İstanbulda olsan. :)

Yazın İstanbul'da oluyorum 2 hafta kadar, yapalım bir organizasyon, parlatalım arabalarımızı  dancee

İzmir den İstanbul a giden yol Akçay dan geçer.  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
İzmir den İstanbul a giden yol Akçay dan geçer.  011zaa

Düşüncem öyle valla, sahilden geze geze gideriz diye düşünüyorum  :)

Geri