Meguiars mı, Sonax mı?

Ynt: Meguiars mı, Sonax mı?

Masallah cok guzel olmus, gule gule kirletin  greatt

iyi günlerde kullanın maşallahı var, güzel bir uygulama olmuş.

çok iyi olmuş
zaten çok ince çizikler her halukarda yıkadıktan sonra oluşuyor o yüzden çok fazla aşındırıcı kullanıp
boyayı inceltmeye gerek yok diye düşünüyorum

Keyfini çıkarın :)

Fiyatlara gel  battle_Teroriste

Sonax Hybrid Koruma için 182 istedi. Nano Koruma için istenen fiyat indirimli(') 550+KDV. Ayrıca çok sıra varmış. Bayramdan sonraya gün veriyorlar.

Meguiars Terakki ve ևamkıran'ın fiyatları aynı: 300 TL Motor Koruma hediyesi ile birlikte. Terakki 250'ye düşer gibi.

Ziebart Bornova: 650 TL

Benim aklım ve mantığım Meguiars'a yattı daha çok. Aşındırıcı işini konuşuruz. Mümkün olduğunca düşük aşındırıcı kullandırmaya çalışırım diye düşünüyorum.

Sizler ne dersiniz.

zinarturgut link' Alıntı:
Fiyatlara gel  battle_Teroriste

Sonax Hybrid Koruma için 182 istedi. Nano Koruma için istenen fiyat indirimli(') 550+KDV. Ayrıca çok sıra varmış. Bayramdan sonraya gün veriyorlar.

Meguiars Terakki ve ևamkıran'ın fiyatları aynı: 300 TL Motor Koruma hediyesi ile birlikte. Terakki 250'ye düşer gibi.

Ziebart Bornova: 650 TL

Benim aklım ve mantığım Meguiars'a yattı daha çok. Aşındırıcı işini konuşuruz. Mümkün olduğunca düşük aşındırıcı kullandırmaya çalışırım diye düşünüyorum.

Sizler ne dersiniz.

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=12495.0

cooll Rastgele

Merhabalar ben aracımı aldığım 2012 yılından beri Karşıyaka Sonax ta yıkatırım. aracımı aldığım sene ve geçtiğimiz  yıl boya koruma uygulamasını da orada yaptırdım. Ilk yıl yaptırdığım uygulamanın resimlerini burada paylaşmıştım arama yaparsanız bulabilirsiniz. Yapılan uygulamalardan da memnun kaldım. Bu sene değişiklik yapıp aradaki farkı görmek istedim ve terakki Honda meguiars da Mayıs ayında boya koruma işlemimi yaptırdım. Sonuçtan yine memnunum  ikisini karşılaştırdığımda arada bir fark göremedim. Uzun zamanda boya korumanın kalıcılığı hakkında bir fark olacakmı onu zamanla göreceğim. Ama iki firmanında uygulama sonrasında sonucu beni gerçekten memnun etti.

Hem fiyat hemde yakınlık olarak Terakki'yi seçeceğim gibi.

Kendim yapmak isterdim ama zamanım yok maalesef.

Sorgusuz Araştırmasız MEGUİARS........

Hiç Yoktan Malzemeleri Fason Doldurtmuyor Hybirid Falan Hikaye Meguiarsda Bir Ürün Var İsmini Hatırlayınca Yazarım Araca Uyguluyolar Üzerine Kuş Pisledi ve Pislediği Yerden, Aşağıya Doğru Akamya Başladı Sen Artık Tozu Falan Düşün.... thnxx

Geri