Mehmet usta arkadaşta hyundaı getz var corsa 75 liğe yaptığın gibi onada uygulama yapabilirmisin 112 beygir dizel araç kaç beygir alırız kaça malolur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Corsa_N' Alıntı:Mehmet usta arkadaşta hyundaı getz var corsa 75 liğe yaptığın gibi onada uygulama yapabilirmisin 112 beygir dizel araç kaç beygir alırız kaça malolur.
Corsa_N' Alıntı:enson cıkan makyajlı getz ler 112 beygir çıktı ustam hyundaı zaten seri motorları ile bilinir adamlar yaldır yaldır gezmekte piyasada.
Tip 16 Supap DOHC Turbo Intercooler (VGT)
Motor Hacmi (cc) 1493
Silindir Adedi 4
Piston x Strok (mm) 75 x 84.5
Sıkıştırma Oranı 17.8
Yakıt Sistemi CRDi - Common Rail Direkt Enjeksiyon
Maksimum Güç (ps/d/dk/(kW) 110 / 4000 (81)
Maksimum Tork (kgm/d/dk) 24 / 1900-2750
arkadaşınki bundan.
http://www.hyundai.com.tr/model/techspeclist.asp?modelID=2
ayderbaha' Alıntı:Ustam merhaba :
Ben; 96 model tigra aldım ama ecotech motorun özellikleri nedir bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Araçta abart ezos var bu Hp sini arttır mı birde araca modifiye yaptırmak istiyorum ne tür modifiye tavsiye edersiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
ayderbaha' Alıntı:Ustam merhaba :
Ben; 96 model tigra aldım ama ecotech motorun özellikleri nedir bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Araçta abart ezos var bu Hp sini arttır mı birde araca modifiye yaptırmak istiyorum ne tür modifiye tavsiye edersiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.
MaviGsi' Alıntı:mehmet ustam işine karışmak veya bilgiçlik taslamak gibi olmasın. arkadaşımıza tavsiyem bu motorda en güzel modifiye olan ve en rahat şekilde güç alabileceği modifiye çeşidi olan powerbox tır. hatta sitede yavuz abi (dragon) satıyo. bu modifiyeyle rahat 10 hp civarı güç elde edilebilir. tabii bunun yanında hem ses hemde powerboxın tam randımanı için güzel bi hava filtresi sonrasında, headers ve dereceli egzantrik . bütün bunlardan sonrada buna uygun yeni bi yazılımla çok başarılı güçler alınabilir.