Mekanın Cennet Olsun Ender....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eguzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah rahmet eylesin kaza hakkında bazı bilgilere ulaştım çok üzülerek söylüyorum eger bahsedilen arac corsa tek kapı ise arac makas atarken kaza yaptı.
ewt tek kapı beyaz corsaydı. zaten olaya karışan arabalardan biriside citroen vts az çok nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. o arabam annemin adına kayıtlıydı noterde annemin söylediklerini unutamıyorum arkadaşlar "aman oğlum dikkatli kullan erman bu arabaya binerken nedense hep yüreğim ağzımdaydı ne olursun dikkatli kullan" demişti sanki içine doğmuş allah ailesine sabır versin. bu arada ankaralı arkadaşlar dan bahçelievlerde pampero yu bilen varsa ender oranın solistiydi, çarşamba günü ona özel bir gece yapılacak bende katılmaya çalışıcam. Herkese çok teşekkür ederim.

allah rahmet eylesin..

ewt tek kapı beyaz corsaydı. zaten olaya karışan arabalardan biriside citroen vts az çok nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. o arabam annemin adına kayıtlıydı noterde annemin söylediklerini unutamıyorum arkadaşlar "aman oğlum dikkatli kullan erman bu arabaya binerken nedense hep yüreğim ağzımdaydı ne olursun dikkatli kullan" demişti sanki içine doğmuş allah ailesine sabır versin. bu arada ankaralı arkadaşlar dan bahçelievlerde pampero yu bilen varsa ender oranın solistiydi, çarşamba günü ona özel bir gece yapılacak bende katılmaya çalışıcam. Herkese çok teşekkür ederim.

trabzonda çalıştımı o ender?

aslen samsunluydu ben aracı sattıktan sonra tanıştım geçmişini bilmiyorum

acınızı anlıyoruz bence sizde kendinizi sorumlu hissetmeyin bir anlık bir seytana uymus vts i görünce makas olayı falan gecenin bi vakti bir anlık hatası sizden aldıgı arac olmasa baska aracla olcaktı.

insallah yanındaki arkadas komadan kurtulur aramıza döner.

vts sürücüsüde mahkemeye çıkcak astra fazla bi darbe almamıs herhalde yargılanmıcak.

arkadaşlar olayla ilgili detayları nereden öğrendiniz link falan varmı

Allah rahmet eğlesin. Geçen günde Bursa'da makas atan bir araba dalmıştı otobüs durağına. :( 4 kişi ölmüştü hatırladığım kadarıyla. Çok dikkatli olmak gerek..

Allah yakınlarına sabır versin.

Geri