memur maaşı ile bu kadar

kazasız belasız inşallah. ama silgeçteki tenekelri çıkar at bence hiç hoş değiş ve sisler buna gitmemiş

Kazasız belasız cezasız sürüşler

Sileceklerle ön camdaki yazı ktü gözüküyo onlar artık doğan görünümlü şahinlerde kaldı:cool:

k@lken' Alıntı:
Kazasız belasız cezasız sürüşler

Sileceklerle ön camdaki yazı ktü gözüküyo onlar artık doğan görünümlü şahinlerde kaldı:cool:

far kaşları çok hoş olmuş sefdim baya cam üstü yazı olayında biraz itici ama bence gri ile uyum sağlamş abi.kazasz belasz cezasz sorunsuz sürüşler...

plaka çerçevelerinide söksen süper olacak kanımca

kazasız belasız bın

araç çok hoş görünüyo gerçekten ama o sisler mutlaka kurtul aracın isyan eder valla :) kasasız belasız bin işallah

walla kardeşim bence sen bulmuşta bunayan soyusun nesi varmışki fıstık gibi araba, bu zamanda memur karnını anca doyuruyor zaten bırak araba almayı, anladığım kadarıyla bunu baban almış ilerde inşallah sen çalışmaya başlayınca kendi paranla daha iyilerini alırsın,arabanın bi ön camdaki yazı ile sis lambası olmasa çok güzel olurdu , oda zevk meselesi diyelim kendin bilirsin tabiki;)
Allah kazasız belasız sağlık ve mutluluk içinde kullanmak nasip etsin.....Hayırlı olsun..
Sağlıcakla kal...

yok be kardeş babayı ağza veriyorumda bakma sen kendi paramla aldım doğrusu daha tam alamadım da yavaş yavaş alıyoruz işte. söylediklerinize kulak vermedim mi sanıyosunuz ; yukarlarda yazmıştım, camdaki racing i rüzgar kopardı, sileceklerdekileri ben kopardım, sisleri dayım kopardı, hatta bugün sipariş verdiğim orjinal sislerim gelmiş, yarın nasipse sisleride taktıracam. ha bu arada ben çalışan biriyim.

Geri