eger su gumruk olmasa mercedes audı ve bmw..teneke baglıyorlamı baglamıyorlarmı goruruz..bu araclar afrıka calısır halde 10 yasında kıloyla satılıyorturkıyede ıse 86model mercdes 200 e 10 mılyardan okunmya baslıyorsacma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eger su gumruk olmasa mercedes audı ve bmw..teneke baglıyorlamı baglamıyorlarmı goruruz..bu araclar afrıka calısır halde 10 yasında kıloyla satılıyorturkıyede ıse 86model mercdes 200 e 10 mılyardan okunmya baslıyorsacma
omega e serisi karşılaştırmasında sunduğum test verileri mercedes kadar olamaz demek ön yargıdır vectra bile bu kadar yaklaşabiliyorsa ki passat ile 1 puan fark var opelde pekala 2003 omega ile çok rahat e class ile mücadele edebilir sonucun ne olacağını kestirmek güç ama bu karşılaştırmada 2003 2.2i omega veya mercedes kompresör kullandığı için 2.6 V6 olsa geçmişti ama unutmayın omega 2.6 V6 1610kg
vectra e serisine bu kadar yaklaşmışsa sizce omega onu geçmezmi ama motor seçenekleri dikkate alınsın lütfen (vectra ve e serisinin sürüş özelliklerine dikkat)
burda tartışılan fiyat performans değil opel mercedes kadar iyi değil kıcasa özeti bu
neden bu kadar tepki verdin anlamadım serkan abi konu açıldığından beri tartışılanı söledim ben fiyatı performansı konuşan yok o bakımdan