merhaba arkdaşlar vectra alıcam ama kararsızım

perfect35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
uzun zamandır araştırıyorum ama aklımda soru ısaretleri var opel vecta b kasa ıle b nın makyajlısı arasındakı fark nedir benım bıldıgım on arka tampon bıde farlar bunu harıcınde dıs gorunus fakları nelerdir yardımlarını beklıyorum
(b nın duzunu sonradan makyajlı kasaya donusturulurmu)

ön tampon farlar arka bagaj kapağı arka tampo ve stoplar farklıdır ayrıca makyajlılarda orjınalden maşpiyel vardır

b b2 ye donusturulurde gerek varmı tartısılır

opelsahibi arkadaşımızın dediği gibi ön tampon arka tampon bagaj kapağı,makyajlı kasa farlar ve stop lambaları farklı..makyajsız kasa ile hemen hemen aynı yalnız fiyat biraz fazla

Son düzenleme:
b1 ile b2 arasında dış görünüş dışında motor kısmında da bariz farklar söz konusudur. mesela b1'de tek balans dişlisi varken b2'de 2 adet balans dişlisi vardır ve motor daha az titreşimli çalışır.

araçın kasa genişliği yada uzunlugu aynımı pekı

B1 ile B2 arasındaki farkları sormuşsunuz ancak B1 kasanında B2 kasanında kendi aralarında farklı özelliklere sahip modelleri var..

Vectra 1996-1999 arası yani B1 kasada;

GL: Sürücü airbag toplam 1 tane , ABS, merkezi kilit , 1.6 motor (100 hp ) ,Klima,97den sonra klima standart,14 inç lastikler , Ön camlar otomatik. en baz versiyon GL'dir.

GLS : GL'ye ek olarak Sürücü ve yan airbag(toplam 2 tane ), manuel klima, 2.0 motor (136 hp) 15 inç lastikler. ABS+ TC, 4 cam otomatik

CD: 4 airbag,dijital klima,arka koltuk kafalıkları,ABS,TCS,15 İNÇ JANT ,Elektrikli aynalar,4 cam otomatik,96 model manuel klima,96 modelden sonrası dijital klima,Sis farları,bazılarında deri döşeme koltuk ısıtma sunroof mevcut..

CDX : 2.5 MOTOR ( 170 HP) CD'ye ek olarak bazılarında far yıkama, CD changer,

99 makyajlı kasa ve 2000 sonrası vectra b ler:

comfort:

1.6lt, Abs,manuel klima, sürücü+yolcu hava yastığı+15" alaşım jant+Bilgi ekranı(yol bilgisayarı yok),

Elegance:

1.6lt, Abs,dijital klima, 4 hava yastığı, 15" alaşım jant, Yol bilgisayarı, opsiyonel deri döşeme+koltuk ısıtma, deri direksiyon simidi, ısıtmalı ve elektrikli yan ayna.

cd:

2.0 lt,Abs, Tc, dijital klima. 4 hava yastığı, 15" alaşım jant, Yol bilgisayarı, opsiyonel deri döşeme+koltuk ısıtma, deri direksiyon simidi, ısıtmalı ve elektrikli yan ayna, Opsiyonel hız sabitleme

cdx:

2.0 lt, Abs, Tc(2001 modellerde devre dışı bırakılamıyor), dijital klima. 4 hava yastığı, 15" alaşım jant, Yol bilgisayarı, opsiyonel deri döşeme+koltuk ısıtma, sunroof, deri direksiyon simidi,Maun kaplamalı orta konsol, ısıtmalı ve elektrikli yan ayna, bi-xenon farlar, far yıkama, elektronik seviye kontrollü farlar+elektronik seviye kontrolü(2001 modellerde), opsiyonel hız sabitleme

özelliklerine sahipler..

b2 kasa ile b1 kasa arasındaki en-boy farkını bilmiyorum ama göz kararı b2 kasa b1 kasaya göre daha geniş daha oturaklı ve daha şık..

cdx:

2.0 lt, Abs, Tc(2001 modellerde devre dışı bırakılamıyor), dijital klima. 4 hava yastığı, 15" alaşım jant, Yol bilgisayarı, opsiyonel deri döşeme+koltuk ısıtma, opsiyonel sunroof, deri direksiyon simidi,Maun kaplamalı orta konsol, ısıtmalı ve elektrikli yan ayna, xenon farlar, far yıkama, elektronik seviye kontrollü farlar+elektronik seviye kontrolü, opsiyonel hız sabitleme

biraz düzeltme yaptım :)

boyut olarak fark yok. 2000 ve 2001 modellere özgü "sport" modeli var birde 2,5lt 170hp

mantıklı olarak ben b1 cd dusunuyorum temiz bir b1 kac tl ye bulabılırım

en az 13000 lira.

biraz düzeltme yaptım :)

boyut olarak fark yok. 2000 ve 2001 modellere özgü "sport" modeli var birde 2,5lt 170hp
teşekkürler düzeltmeniz için biraz eksik olmuş(:

mantıklı olarak ben b1 cd dusunuyorum temiz bir b1 kac tl ye bulabılırım

sunrooflu temiz kullanılmış ve orjinal bir vectra cd istiyosanız en az 15000 gözden çıkarmalısınız..13000 e de bulursunuz 14000 e de bulursunuz ama aldıktan sonra 2-3bin TL harcamak istemiyosanız temizini bulup 5 fazla verip almanız daha mantıklı olur

Geri