merhaba arkdaşlar vectra alıcam ama kararsızım

96 model araçlar için 15000 çok olmadı mı yaa? :D

96 model ve temiz birşeyler 13000 lira civarı bulunabilir kanaatindeyim.

b1 alıp b2 ye dönüştürmeye çalışacaksanız direk b2 alın...
faceliftle uğraşmak gereksiz zaten emanet gibi oluyor

benim aracıma 15.500 veriyorlar bahadır...96 model o nasıl olcak?;):Dçok mu veriyorlar ki??15.000 e de ben almıştım...

vallaha araba çok dünya kadar araba var...opel vectra 11.000 tl ye bile bulursunuz emin olun...gelin ben size aksaraydan 12.000 tl ye 98 model vectra cd alayım...alınmaz değil...ama iki gün sonra o araba size 15.000 belki 16.000 ya patlıyacaksa 15.000 şimdi verip adam gibi araba almak daha mantıklı...

doğrudur ibrahim verebilirler o paraları ama ben ne malıma o kadar şişik fiyat isterim nede o kadar şişik fiyatlara araba alırım.

eğer veren varsa 100gr yağ eksilmiyor aracım 10000km'de motor yürüyende sıkıntı yok. bak satılık. müşteri varsa hemen vereyim. hadi onu geçtim 96 model x20xev omega 14000 lira hemen satışını verebiliriz almak isteyen olursa...

vodafone kullanmıyorum ama reklamı gayet hoş gerçekten...

"pahalıymış ama kaliteymiş..." ;)

Yukarıda iyi hoş yazmışsınız ancak,

Benim aracım da GLS ve bu üçüncü Vectra'm.
Aracımda yolcu hava yastığı ve 4 cam otomatiği yok. İkisi otomatik.

bahadır bey ibrahim beyinde dediği gibi 12000TL ye de bulunur ancak aldıktan sonra bas agrıtmanın 2-3 binTL harcamanın ne kadar doğru olup olmadıgı tartışılır.. benim aracımda 1996 model cd..
iki parça boyası var ve tık ses bulamazsın herşeyini yeniledim bi arada corolla almak istedigim için satılık ilanı koymuştum ama corolla kullandıktan sonra fikrim değişti ilanı kaldırdım..şuna inanki temiz mal her zaman iyi para eder..belki diyeceksinki aracını övüyo,kendi malı tabiki kötü demez ama arabamı yıkarken olsun bi yere durdugumda olsun müşteri oluyolar fiyat ve model soruyolar ilan filan olmadıgı halde.ankaradanda galerici birisi bizim burdan arac almış gidiyordu benzinlikte denk geldik çay filan içtik o ara benim arabayı sordu sağına soluna baktı kac eder dediğimde 15.000 rahat eder dedi ve gercektende ööyle benim arabama 15.000 verdiler vermedim ve satmayıda düşünmüyorum..yani kısacası "iyi mal iyi para"

Yukarıda iyi hoş yazmışsınız ancak,

Benim aracım da GLS ve bu üçüncü Vectra'm.
Aracımda yolcu hava yastığı ve 4 cam otomatiği yok. İkisi otomatik.

aracın ya 96 ya da 97 model..98 modelden sonrasında 4 cam otomatiği yolcu hava yastıgı var

doğrudur ibrahim verebilirler o paraları ama ben ne malıma o kadar şişik fiyat isterim nede o kadar şişik fiyatlara araba alırım.

eğer veren varsa 100gr yağ eksilmiyor aracım 10000km'de motor yürüyende sıkıntı yok. bak satılık. müşteri varsa hemen vereyim. hadi onu geçtim 96 model x20xev omega 14000 lira hemen satışını verebiliriz almak isteyen olursa...

vodafone kullanmıyorum ama reklamı gayet hoş gerçekten...

"pahalıymış ama kaliteymiş..." ;)

bende sizin aracınızı satmanızı isterim...keşke alsada size yönlendirsem sizde satsanız...başka vectralarda var almıyor adam kendisi eczacının yanında çalışıyor......yanlız ben bi rakam söylemdim ben istediğim rakam olursa veririm dedim sadece...o kadar...ama önüme elinde para ile geldi 15.500'e vermem dedim...arabamı çok seviyorum çünkü...benim arabamda iğne ucu kadar boya yok ve tık sesi yok..ama bu eczacı arkdaş aracın geçmişini biliyor...biraz bu parayı vermesinin sebebide o olması yüksek...ben 15.000 tlye aldım ve 4 bin tl kendi keyfime yeniledim çogu seyini...

Son düzenleme:
bahadır bey ibrahim beyinde dediği gibi 12000TL ye de bulunur ancak aldıktan sonra bas agrıtmanın 2-3 binTL harcamanın ne kadar doğru olup olmadıgı tartışılır.. benim aracımda 1996 model cd..
iki parça boyası var ve tık ses bulamazsın herşeyini yeniledim bi arada corolla almak istedigim için satılık ilanı koymuştum ama corolla kullandıktan sonra fikrim değişti ilanı kaldırdım..şuna inanki temiz mal her zaman iyi para eder..belki diyeceksinki aracını övüyo,kendi malı tabiki kötü demez ama arabamı yıkarken olsun bi yere durdugumda olsun müşteri oluyolar fiyat ve model soruyolar ilan filan olmadıgı halde.ankaradanda galerici birisi bizim burdan arac almış gidiyordu benzinlikte denk geldik çay filan içtik o ara benim arabayı sordu sağına soluna baktı kac eder dediğimde 15.000 rahat eder dedi ve gercektende ööyle benim arabama 15.000 verdiler vermedim ve satmayıda düşünmüyorum..yani kısacası "iyi mal iyi para"

temiz araba para ediyor :bir:

Geri