merhaba bende opel hastasıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KÜNTAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KÜNTAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bende opel hastasıyım 98 vektra cd almayı düşünüyorum, arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim bu foğraftaki vektrayı almayı düşünüyorum hangi fiyata alsamiyi olur piyasası nedir, araç, artı olarak deri döşeme, kazası, değişeni yok, resimdeki gibi tamponlar, 1000 liralık müzik sistemi var, komple boyanmış araç, arkadaşlar kaç liraya alsam iyi bu arabayı, yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
komple bayanmış araç herzaman sıkıntıdır, devrik yada pert değilse uzun yıllar binmek için tercih edilebilir. Satacağın zamanda piyasasının en az 3 bin lira aşağısında olacağından emin olabilirsin. Çünkü ha deyince satamazsın, alıcısını bulmak için sabredemezsin, işte kırılan 3 bin liralık fiyat bu sırada devreye giriyor :)

ben biniciyim kendimi maddi yönden sıkıntıya sokarak bu arabayı alacam, uzun zamanda binmeyi düşünüyorum, bu araç 14 bin edermi...

aracın km.si kaç bilmiyorum ama servise sok motor performansı yürüyen aksamına baktır, yağ yakıyormu, motordan ses geliyormu vs. kusur yoksa 14 bin lira uzun süre bineceğinden dolayı bence uygun.

triger kaç binde değişmiş onuda öğren, 40-45 bin olduysa onuda alır almaz değiştir

Teşekkür ederim arabaya baktirdim serviste hiçbir sorun yok 160 binde araba dört lastik yeni, trigeri değişeli 15 bin olmuş, iyimi

hoşgeldiniz.

Geri