Merhaba,bu fiyata bu astra uygun mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmetalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
herkese merhaba ismim ahmet istanbulda oturuyorum ticaretle ugrassiyorum 26 yasindayim.
ikinci el bir astra bakiyorum bir arkadasla irtibata gectik tam aradigim araci satiyor 1.4 130hp beyaz cozmo donanim orjinal navi sanroof beyaz renk 33bin km. oldugunu soyledi izmit plaka henuz gorusemedik izmitteymis istanbula gelince gorusecegiz diye sozlestik fiyat icin 50bin tl istiyor arabanin tamponlarinin boyali oldugunu diger taraflarda boya olmadigini cam filmi boya koruma yapildiini soyledi bu arac icin ne onerirsiniz bana cok aklima takildi.eger araci alacak olursam buradan sizinle paylasima devam etmek isterim cok tesekkurler.

Ynt: Merhaba,bu fiyata bu astra uygun mu

Fiyat çok uçuk, ayrıca araç 140 hp dir... 045thumbsup

33 bin km de ve 50 bin tl ! hemde 1.4 T...Fiyat kesinlikle çok yüksek, cosmo olsa bile 33 bin km de bence 50 bin tl verilmez.

Fiyat bana da çok yüksek geldi.

bence ederi 46, 46.500TL.

1.4 cosmonun sıfır liste fiyatı zaten 53.500 ki en kötü ihtimalle 50.000 tl alırsınız.İkinci el tamponları boyalı 33.000 km de astraya binmektense sunrofsuz navisiz sıfır astraya binmeyi tercih ederim.

tamponlarinin boyali olmasi aslida cok onemli bir durum degil plastik parcasidir tampon ama bu donanimin sanirim en son bayi fiati 57 lira olmasi lazim.arada hemen hemen 6-7 bin var cok kararsizim

57 gel ben sana 1.3 dizel cozmo alyım dostum.

Geri