Merhaba,bu fiyata bu astra uygun mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Merhaba,bu fiyata bu astra uygun mu

boya var dediğimiz sadece tamponlar işlem gormuş bu çok önem arz eder mı?yani tamponun boyalı olması bu kadar muhimmidir?bana donanımlardan ötürü Cozmo orj navi sanroof ve oto vites olması cezbediyor

boyanın pek önemi yok tamponda yarın bi gün sizinde başınıza gelebilir sonuçda sizde boyatırsanız aynı şeye gelir fakat km biraz fazla

arkadas istanbulda ogrenci ailesi de izmitteymis her ay iki kez gidip geliyormuş km ondan artmiş bakalım görüşeceğiz en kısa zamanda :)

125km tek gidi git gel 250 ayda 500 oluoo :))

benim aracım 34000de. turbo otomatık cosmo  navı ve sunroof yok. 45000 den başladım. 44000 sonra 43500. nihayet ciddi bi müşteri çıktı!!  . o fiyat bence de bayağı yuksek. benim aracım 43500 gibi gidiyosa o aracın da ederi 46000 olur en fazla. ne yazıkkı benzınlı astra ikinci elde çok üzüyomuş, bunu öğrenmem biraz geç oldu :( gerçi ikinci el alıp uzun sure binilecekse de düşük km ikinci el turbo almak mantıklı bi iş. saygılar

limnili link' Alıntı:
benim aracım 34000de. turbo otomatık cosmo  navı ve sunroof yok. 45000 den başladım. 44000 sonra 43500. nihayet ciddi bi müşteri çıktı!!  . o fiyat bence de bayağı yuksek. benim aracım 43500 gibi gidiyosa o aracın da ederi 46000 olur en fazla. ne yazıkkı benzınlı astra ikinci elde çok üzüyomuş, bunu öğrenmem biraz geç oldu :( gerçi ikinci el alıp uzun sure binilecekse de düşük km ikinci el turbo almak mantıklı bi iş. saygılar

internetteki ilanlar hep bu dedigim aralikta sizinle irtibata gecsrydik keske

henüz satmış değilim. isterseniz ulaşın bana. sahibinden.com ilan no : 76967942.

Geri