- Konuyu Başlatan
Ynt: Merhaba Opelciler...
Öncelikle beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim 15000 ilk bakımda Ankara/ Opal ı tercih edeceğim. Birde benim aracım enjoy paket haliyle boş paket sonradan aracıma navigasyon , hız sabitleyici taktırmak istiyorum navigasyon öncelikli olmak üzere önerilerin ne olabilir. Konuyu ilgili yerde birazdan açıyorum ..
MeRt link' Alıntı:Aramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar dilerim.
Bakım konusuna gelince; Ben garanti süreniz dolana kadar yetkili servisleri tercih etmenizi öneririm.
Aracınızın kilometresi şuanda çok düşük ve ilerki zamanlarda bizlerin karşılaştığı ufak tefek sıkıntılarla karşılaşmanız çok olası.
Bu nedenle ilerki dönemlerde garantiden halledilecek sıkıntıları cebinizden karşılamak istemiyorsanız mutlaka bakımlarınızı zamanında ve yetkili servislerde yaptırın.
Öncelikle beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim 15000 ilk bakımda Ankara/ Opal ı tercih edeceğim. Birde benim aracım enjoy paket haliyle boş paket sonradan aracıma navigasyon , hız sabitleyici taktırmak istiyorum navigasyon öncelikli olmak üzere önerilerin ne olabilir. Konuyu ilgili yerde birazdan açıyorum ..