Ynt: Merhaba !
HaKaN link' Alıntı:
merhabalar
foruma hoşgeldiniz
umarım memnun kaldınız aracınızdan, ilk izlenimleriniz nasıl?
Evet ilk izlenimleri yazmak için biraz geç kaldım k.bakmayın.
Aracı teslim almaya 17:30 gibi gittim işlemler 1 saat kadar sürdü.Satış Temsilcisi ile aracın yanına gittiğimde ilk görüşte aşk başladı
aracın boya koruması da bittiği an aracın yanına vardığımızdan araç resmen beni bekliyormuş gibi karşımda duruyordu.Satış Temsilcisiyle aracın içine oturduk adam bir sürü şey anlatmaya başladı araçla ilgili ama daha önce bu forumu takip ettiğimden anlattıklarını ben çoktan biliyordum ve içimden "tamam abi bitir artık oryantasyonu da beni aracımla baş başa bırak" diyordum.Yine de nezaketten adamı sonuna kadar dinledim ve sonunda adam "Hayırlı olsun" deyip araçtan ayrıldı ve kapısını kapatınca aracımla baş başa kaldıgımız o ilk saniyelerde çok derin bir sessizlik vardı aracın içinde resmen aracın içini izliyordum.Sonra bu sessizlii bozacak hamleyi yapıp kontak anahtarını cevirince motor dan gelen kükreme sesini duymam beni kendime getirdi.Araç resmen bana Merhaba demişti ama bunu biraz güçlü bir şekilde demişti
Kaputun altında 140 ps in varlıgını hissetmemek imkansızdı.
Sonra aracı park sahasından çıkarıp hiç sehir içine girmeden eve doğrudan otobandan gitmeye karar verdim.Otobanda adeta süzülüyordu aracım.Gittiğim ilk 5 km de aracın bende bırakmış oldugu his dizginleri biraz salarsam 4 nala kosmayı bekleyen ve sürekli zapt etmem gereken bir at görüntüsü verdi.Turbo yu denemek için en uygun anı bekledim ve hazır otobandayken şu turbo yu deniim dedim.sanırım 3000 devirden sonra devreye girdi turbo tam kadrana bakamadım yalnız turbo ya gecince araba adeta şaha kalktı diyebilirim beni sollamak için gelen beyaz a3 tam yanımdan gecerken benim araç turbo ya gecince ne a3 kaldı ne başka bir araba adeta a3 ün dikiz aynamda kaybolsunuzu film gibi izledim.Sonra eve kadar trafik olustu ama aracın yeni oldugundan parlaklıgı falan bütün gözler bana dönüyordu ışıklarda.
neyse eve girdim arkadaslar aradı kutlama için dışarı yemege çıkalım dediler kabul ettim.Araca yeinden bindim ama şimdi bi sorunla karsı karsıyaydım.Yanlışlıkla klimayı çalıştırmıştım ama bir türlü kapatamadım.Bütün düğmelere sıra ile basmaya başladım ama git gide hızlanmaya başladı klima fanları bu arada arkadaslar yine arayınca bir elimde telefon bir elimde düğmeler iyice karıştı iş.
ben düğmelere bastıkca arabanın içi iyice buz gibi oldu bide suratıma bütün şiddetiyle esmeye başlayınca klimalar telefondaki arkadasın suratına kapatıp.Başlarım bole işe dedim.Resmen Klimayı kapatamıodum araç benle oyun oynuo gibi daha da üflüyordu suratıma yüzüm buz kesti diyebilirim ayaklara verdim olmadı surata verdim olmadı sonra bişiler yaptım 3 bölgeye birden vermeye başladı havayı resmen komedi filmi gibi klimayla cebelleştim ve sonunda buldum kpatamayı fanı yavas yavas azaltarak kapanıyormus
klima kapatınca kendi telaşıma gülmeye başladım yine aradım arkadasları ve daha şimdi çıkabildiğimi söyledim yola ve geceyi arkadaslarla beraber yenen bir kutlama yemeğiyle noktaladım.
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın