merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mkemalboz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkemalboz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar bende 2005 1,3 cdti corsa var abart egzos istiyorum ama dizellerde pek olmuyor diyorlar.Uygulayan varmı nasıl olur???

ben uyguladım. benzinli araçlardaki gibi börüm börüm ses gelmiyor. çok tatlı bir tısıltı sesi çıkarıyor. benim çok hoşuma gidiyor. performans içinde tek olarak fark edemedim. o yüzden sadece sesi hakkında bilgi verebiliyorum. taktırmanı tavsiye ederim.

ben uyguladım. benzinli araçlardaki gibi börüm börüm ses gelmiyor. çok tatlı bir tısıltı sesi çıkarıyor. benim çok hoşuma gidiyor. performans içinde tek olarak fark edemedim. o yüzden sadece sesi hakkında bilgi verebiliyorum. taktırmanı tavsiye ederim.

Hangi marka egsoz kullandınız. Fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz?

pek randuman alınmaz dıye onu bende dusunmedım hıc

randuman amaclanmadı takılırken sadece diesellin sesi azda olsa deişsin die taktırdım. ben 50tl ye aldım 20 tl ye taktırdım ama başlıksız. bende başlık vardı zaten. corsa c ler için markalı egzozları taktıramadım çünkü sığmadı. kalın geldi ve yerine oturmadı. onun için sade bir egzoz tercih ettik.

vallaa

ben hesaplattım 350 tl yapacaklar. sesinide dinledim .3 multijet fiorinoda beklenenden çok güzel ses veriyor. markası REMUS TU

Geri