Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yy982
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yy982

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar ve hayırlı cumalar arkadaşlar. Ramazan ayının başında arabamızı sattık ve o günden beri araba arıyorduk. Hiç aklımızda yokken bir tanıdığımızda olan 2006 model Opel Zafira New Enjoy OPC line 1,6 aracı bu hafta satın aldık ve "Opelci" olduk. Aracı aldığımdan beri de bu sitede "Zafiracılar" başlığını takip ediyorum. 400 küsür sayfalık konuda 130. sayfaya geldim :dil:

Ben Yusuf YILDIRIM, Manisa'nın Kula ilçesinde yaşıyorum. Ziraat mühendisi-devlet memuruyum. 35'i geçtim 36'ya çok az kaldı, siz 20 diyebilirsiniz;)

Herkese hayatlarında başarı sağlık ve mutluluk diliyorum. Kazasız-belasız emniyetli sürüşlere. Allah kazalardan belalardan hepimizi korusun.

Ekleme : imza işini bu mesajı gönderdikten sonra ayarladığımdan bu mesajda çıkmıyor, özür diliyorum.

Son düzenleme:
Değerli meslektaşım, ben de yeni opelci oldum. Şimdilik zafira başlığını takip edip bir şeyler kapmaya çalışıyorum.

Bu arada hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Hoşgediniz Yusuf bey :) aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileği ile...
İyi forumlar...

Herkese merhabalar ve hayırlı cumalar arkadaşlar. Ramazan ayının başında arabamızı sattık ve o günden beri araba arıyorduk. Hiç aklımızda yokken bir tanıdığımızda olan 2006 model Opel Zafira New Enjoy OPC line 1,6 aracı bu hafta satın aldık ve "Opelci" olduk. Aracı aldığımdan beri de bu sitede "Zafiracılar" başlığını takip ediyorum. 400 küsür sayfalık konuda 130. sayfaya geldim :dil:

Ben Yusuf YILDIRIM, Manisa'nın Kula ilçesinde yaşıyorum. Ziraat mühendisi-devlet memuruyum. 35'i geçtim 36'ya çok az kaldı, siz 20 diyebilirsiniz;)

Herkese hayatlarında başarı sağlık ve mutluluk diliyorum. Kazasız-belasız emniyetli sürüşlere. Allah kazalardan belalardan hepimizi korusun.

Ekleme : imza işini bu mesajı gönderdikten sonra ayarladığımdan bu mesajda çıkmıyor, özür diliyorum.

Aramıza hoşgeldiniz.

hoşgeldiniz Yusuf bey takibe devam;)

Hoşbulduk teşekkürler :)

Merhaba Smihci yaklaşık 15 gün önce bende 2000 model 1.8 16v zafira aldım. şuan memnunum inşaallah hep öle devem aderim. aracımda LPG yok ve hangisini taktırmam gerektiği yani sıkıntı yaşamayacağım uyumlu LPG sistemi hakkında bilgiye ihtiyacım var. Atiker uyumlu bi sıkıntı yok diyorlar, ben BRC veya Lovato taktırmak istiyorum ama fiyatları pahalı atiker' e göre. Birde Bor Hidrolür yakıt tasarruf sistemi diye bişey duydum bu araçlara uyumlu mu ne yakıtta ne kadar bi tüketim oluyo benzinde TL - KRŞ olarak tavsiye edermisiniz.

Geri