Arkadaşlar selamlar corsa gsi'ımda 1-2 aydır süregelen vites geçiş sorunları sebebi ile ustamı aradım..
1- Vites çok durk kalk sonrası çok zor geçiyor... ve çok sert
2-Debriyaj çok dipte kavrıyor ve çok sert
3-Geri vitese geçerken çok fazla ses çıkarıyor
4-Son zamanlarda kalkışlarda sallama yapmaya başladı...
Bu durumları ustaya sölediğimde baskı balatanın bitmiş olabilceğini söyledi.
Bende fiyat aldım kendisinden sizlede paylaşıyorum...
Bu arada 90 100 km hızda fren yaptıgımda direksiyonum çok ama çok fazla sallanıyordu bununda disklerin yamuk olmasından ve balataların bitmesinden kaynaklandığını bulduk.... disklere bakılacak söküldüğünde ama balatalar garanti değişicek...
fiyatlar: 120tl hava soğutmalı fren diskleri
45 tl balatalar
180 tl debriyaj seti
225 tl işçilik _______ işçilğe şanzıman yağı birşey tornaya gidiyormuş debriyaj setinden bu işlemler dahil...
570 tl gibi bir toplam fiyat aldım.... Bu her zaman gittiğim servis...
birde başka servisi aradım.. 485 tl fiyat çıkardı ancak adama torna olayını sordugumda gerek yok,şanzıman yağını sordugumda hallederiz gibi geniş cevaplar alınca pek hoşuma gitmedi her zaman gittiğim yere gitmeyi planlıyorum.. fiyat nasıl ve başka yapılacak bir işlem varmı bildiğinz bu baskı balata değişiminde ?
birde merakımdan opel egem özel servisi aradım ve fiyat aldım hersey dahil 1494 tl fiyat söyledi yorumsuz
1- Vites çok durk kalk sonrası çok zor geçiyor... ve çok sert
2-Debriyaj çok dipte kavrıyor ve çok sert
3-Geri vitese geçerken çok fazla ses çıkarıyor
4-Son zamanlarda kalkışlarda sallama yapmaya başladı...
Bu durumları ustaya sölediğimde baskı balatanın bitmiş olabilceğini söyledi.
Bende fiyat aldım kendisinden sizlede paylaşıyorum...
Bu arada 90 100 km hızda fren yaptıgımda direksiyonum çok ama çok fazla sallanıyordu bununda disklerin yamuk olmasından ve balataların bitmesinden kaynaklandığını bulduk.... disklere bakılacak söküldüğünde ama balatalar garanti değişicek...
fiyatlar: 120tl hava soğutmalı fren diskleri
45 tl balatalar
180 tl debriyaj seti
225 tl işçilik _______ işçilğe şanzıman yağı birşey tornaya gidiyormuş debriyaj setinden bu işlemler dahil...
570 tl gibi bir toplam fiyat aldım.... Bu her zaman gittiğim servis...
birde başka servisi aradım.. 485 tl fiyat çıkardı ancak adama torna olayını sordugumda gerek yok,şanzıman yağını sordugumda hallederiz gibi geniş cevaplar alınca pek hoşuma gitmedi her zaman gittiğim yere gitmeyi planlıyorum.. fiyat nasıl ve başka yapılacak bir işlem varmı bildiğinz bu baskı balata değişiminde ?
birde merakımdan opel egem özel servisi aradım ve fiyat aldım hersey dahil 1494 tl fiyat söyledi yorumsuz