Merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zennure
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Z

zennure

Bilgi Girilmemiş
Bu siteye yeni opel marka araç aldığım için üye oldum ama tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum yönlendirme yapılırsa sevinirim teşekkürler,

Sevgili Üyeler;

"Üye arşivi"in amacı birbirimizi tanımak ve bilgi birikimlerimizi paylaşmaktır.
Bu nedenle bu anabaşlık altındaki kişisel konu girişlerinizde lütfen aşağıdaki detayları dikkate alalım. Bu forma göre giriş yapmamış üyelerimiz "Düzelt"erek bilgilerini güncelleyebilirse seviniriz. Elbette bu bilgilerin bir başvuru formu gibi sırayla yazılması gerekmiyor. İsteyenler bunu bir anlatı içerisine de serpiştirebilirler. Ama, çok yalın ve tek satırlık, kimden geldiği bile belli olmayan tanıtımlerı lütfen değiştirelim ve yeni girişleri bu kriterlere göre gerçekleştirelim.

Üye Arşivi tanıtım formatı:

- İsim ve soyad
- İkamet ettiğiniz yer
- Mesleğiniz ve yaşınız
- Varsa otomobilinizin marka ve modeli

bunu yaptıktan sonra gerısı corap sokugu gıbı gelır

foruma hosgeldınız

Merhaba hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.Bu sayfada kendinizi tanıttıktan sonra forumda ilgili alanlara girip, konuları okuyarak, yorum yazabilir, yeni konu açabilirsiniz.

En çok kullanılan alanlar; Opel marka araçlarla ilgili bilgi ve sohbetlerin yapıldığı "Opel Sohbetlerimiz", ve her türlü konuda sohbetin yapıldığı "Laf lafı açıyor"u sayabiliriz. Konu açmadan önce arama linkini kullanarak daha önce açılmış konulardan ihityacınız olan bilgilere ulaşabilirsiniz. Keyifli Forumlar...

Geri