merivacı arkadaşlar buraya ;)

hşgeldiniz en kısa zamanda resimleri beklioruz

s.a bızde merıvacıyız ama ben arabama bsey yapamadım egsoza korkuyom muayenede sorun cıkar dıye camlarıda aynı sekıl

bende ekleyeceğim merivamın resimlerini ama ilk önce güzel bir cilalatmam lazım bir seneden fazla oldu hiç cilalanmadı araba bir ayı geçti her hafta sonu cilalatacam diyorum işim çıkıyor olmuyor önümüzdeki haftalarda en kısa zamanda arabayı cilalatıp güzel kareler yakalayarak burada sizinle paylaşacağım...

saygılar...

bende ekleyeceğim merivamın resimlerini ama ilk önce güzel bir cilalatmam lazım bir seneden fazla oldu hiç cilalanmadı araba bir ayı geçti her hafta sonu cilalatacam diyorum işim çıkıyor olmuyor önümüzdeki haftalarda en kısa zamanda arabayı cilalatıp güzel kareler yakalayarak burada sizinle paylaşacağım...

saygılar...

walla benimde cilalatmam lazım ama nerde yaptırcamı bilmiyorum ankarada yaptıracak bildiğiniz ii bi yer varsa öğrenebilirmiyim? en kısa zmanda fotoları vekliyoruz ;)

walla benimde cilalatmam lazım ama nerde yaptırcamı bilmiyorum ankarada yaptıracak bildiğiniz ii bi yer varsa öğrenebilirmiyim? en kısa zmanda fotoları vekliyoruz ;)
doğma büyüme trabzonlu olduğum için ankarayı hiç bilmem trabzonda olsanız ayarlardık hemen ama değilsiniz ama ankara gibi yerde illa bulunur hiç bulamadınız alın iyi bir cila kendiniz yapın hem dahada zevkli olur kendi arabanızı kendiniz cilalamanız:) güzel bir cilalatıp süper pozlar yakalayıp ekleyeceğim buraya ileriki haftalarda bekleyin:good:

saygılar...

doğma büyüme trabzonlu olduğum için ankarayı hiç bilmem trabzonda olsanız ayarlardık hemen ama değilsiniz ama ankara gibi yerde illa bulunur hiç bulamadınız alın iyi bir cila kendiniz yapın hem dahada zevkli olur kendi arabanızı kendiniz cilalamanız:) güzel bir cilalatıp süper pozlar yakalayıp ekleyeceğim buraya ileriki haftalarda bekleyin:good:

saygılar...

sabırsızlıkla bekliyoruz :D:D

merıvacı arkadaşlar bizim merıva beyaz renk kapı kolları,kapı çıtaları ve bagaj açma bölmesi siyah renk plastik yani sanayiye cilalatmaya gitmişken bunlarıda arabanın gövde rengi beyaza boyatsam daha güzel olurmu ne dersiniz?

saygılar...

güzelce astar atırlıp boyanması lazım yoksa kalkar zamnla pek hoş olmaz görüntü

anladım MERİFAST üstadım astarsız olmaz zaten bakalım boyamayada bilirim beyaz renk olduğu için siyah kapı çıtaları ve kapı kolları çizgi hat veriyor arabaya beyaz renk merıvaları gördüm kapı kolları falan gövde rengiydi bembeyaz pekte hoş gelmedi gözüme siyah orjinal durması daha iyi sanki...

saygılar...

Geri