Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle 2011 Meriva'mı takasa vererek sıfır Astra Classic Essentia 1.6 115 HP Easytronic aldım. Bir aksilik çıkmazsa pazartesi yeni aracıma kavuşacağım. ilk Astra ve Easytronic deneyimim olacak. inşallah pişman olmayız.
Hayırlı olsun.aynı araca sahip biri olarak easytonıce alışana kadar biraz sıkıntı cekebilirsiniz ama alıştıktan sonra keyif almaya başlıycaksınız. Yokuş başlarında manuele alıp düzlüklerde auto moda geçmeyi alışkanlık haline getirmekte fayda var..bence araç oldukça keyifli, yakıt olarakta 9-9,5 larla başlayan tuketım 10 binden sonra epey dustu..Ayrıca araçta mp3 calar ve yolbilgisayarı yok ama aracı almadan yetkili serviste tech II ile aracınıza yol bilgisayarını aktif hale getirtebilirsiniz..(yok olmaz, mümkün değil deselerde ısrar edin, gayet mümkün)..mp 3 için bi çözüm var mı bilmiyorum ama sormakta fayda var...tekrar hayırlı olsun kazasız guzel gunlerde kullanırsınız inşallah..