Ynt: Meriva'dan Astra'ya Yatay Geçiş Yaptım
Yeni aracınız hayırlı olsun..
Yeni aracınız hayırlı olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ercub link' Alıntı:Hayırlı olsun.aynı araca sahip biri olarak easytonıce alışana kadar biraz sıkıntı cekebilirsiniz ama alıştıktan sonra keyif almaya başlıycaksınız. Yokuş başlarında manuele alıp düzlüklerde auto moda geçmeyi alışkanlık haline getirmekte fayda var..bence araç oldukça keyifli, yakıt olarakta 9-9,5 larla başlayan tuketım 10 binden sonra epey dustu..Ayrıca araçta mp3 calar ve yolbilgisayarı yok ama aracı almadan yetkili serviste tech II ile aracınıza yol bilgisayarını aktif hale getirtebilirsiniz..(yok olmaz, mümkün değil deselerde ısrar edin, gayet mümkün)..mp 3 için bi çözüm var mı bilmiyorum ama sormakta fayda var...tekrar hayırlı olsun kazasız guzel gunlerde kullanırsınız inşallah..
çok teşekkür ederim... Cruse Control da yaptıracağım sanırım.. Servis bu konuda bizi üzmez sanırım...hrnaltinsoy link' Alıntı:Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.Yol Bilgisayarını Tech 2 den aktif edilebiliyor.Eğer servisten etmiyorlarsa olmaz yapamayız gibi cevaplar alırsanız hiç uğraşmayın.Sanayide özel Opel servisi bulun.Yardımcı olurlar.
Meriva Club link' Alıntı:çok teşekkür ederim... Cruse Control da yaptıracağım sanırım.. Servis bu konuda bizi üzmez sanırım...
BÖLENT link' Alıntı:Hayirli olsun
Neden merivayi satip astra tercih ettiniz acaba
Merivanin eksi yonleri fazlami
Yanlis anlamayin meraktan soruyorum