Merkel'den opel'e çağri..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakuzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence batmak yerine üretimi durdurup eldeki stokları tüketseler daha mantıklı olmazmı?

ama bu tip dev yapılanmalarda tek yönlü çalışma olmaz.. sizin dediğiniz gibi olması için tüm üretim hattı çalışanlarının, ar-ge çalışanlarının, bu ünitelere bakan yönetim gruplarının işden çıkartılmaları gerekir.

yani sizin dediğiniz gm batarsa yapılır.

ama bu tip dev yapılanmalarda tek yönlü çalışma olmaz.. sizin dediğiniz gibi olması için tüm üretim hattı çalışanlarının, ar-ge çalışanlarının, bu ünitelere bakan yönetim gruplarının işden çıkartılmaları gerekir.

yani sizin dediğiniz gm batarsa yapılır.

Ama şöyle düşünün; Çalışanlar çıkartılırsa GM'nin gideri azalır,elindeki stoklarıda tüketirse durumu biraz iyileşir bence.

Ama şöyle düşünün; Çalışanlar çıkartılırsa GM'nin gideri azalır,elindeki stoklarıda tüketirse durumu biraz iyileşir bence.

işten çıkartacakları için ödemekle mükellef olduğu tazminatlar var.. ayrıca hiç bir işletme ünite ünite çalışmaz; üretim ve satışı bağımsız düşünemeyiz.

zaten şu ortamda var olan stoklarını eritmek yıllar sürebilir.

gm batması dünyadakı bir çok otomobil firmasını etkıler.kaldıkı opelde su anda gm baglı

gm den ayrılması opeli etkilemez..
opel yere sağlam basıyor;)

yani BMW ya boşuna çakal demiyolar iyi mi adamlar hemen tekmeyi atmış Opel e :D
şaka maka yaklaşım güzel bence de Almanya orjinaline dönsün alsın krediyi

Opel , Gm in hissesine düşen payı ödemekte oldukça zorlanacaktır.Birde diğer ülkelerde Gm adıyla ( chevrolet , Pontiac vs.) yapılan satışlar varki oda ayrı bir konu. Gm den ayrılmakta kolay bir iş değil yani.Aslında teknik olarak Gm in knowhow desteği gibi bir faydası ve kalite ağırlıklı güdümü var ama kriz ortamında nasıl ayakta durur , en az zararla nasıl çıkarın hesabı uğruna mecburen ya yardan yada serden geçecek:(

Yüksek sınıfa hetap eden BMW nun haksız rekabet diye ayaklanması bana gurur verdi.

Gerci hoş Bizimde BMW dan eksiğimiz yok. Kulandığım araclardan 6 kat daha pahalı olan araçlar gibi bizimkilerin de 4 bir yanında tekerlekler var bizimde ses sistemiz var ve her şeyden önemlisi kumanda için bizimde direksiyonumuz var. :D

Geri