Mersin Buluşma Çağrısı 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aydn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mersin Buluşma Çağrısı 2

Festivali bu sene Burhanettin başkan düzenliyor, tantuni 1 TL olacak. Şehir olarak kolestrolden ölmezsek herkesi seve seve ağırlarım.

Ynt:

Tarih ver kardeşim kendimizi ona gore ayarliyalim gelmeyi çok isterim

Hocam tarih olarak haziran ayi 29'u haric hepsi uyar. Haftaya cumartesi yada pazar veyahut 21-22'si Yasemin Garden yada Yasemin Hill'de bulusma ayarlayabiliriz.

aydın kardeşim yasemin hill iyi olur aslında otobana yakın ordanda stad önüne gider fotoğraf çekeriz tarih olarak bir ayar çek dancee yoksa mersine geldiğimde gelip seni ben bulacam  :D :D mini bir buluşma yapacam  :D

Ne zaman istersen abi mini maxi bulusma yapariz farkemez. Ben hep soli shell arkasinda arabayi yikarim :D Tarih olarak 21 yada 22 dusunuyorum katilimci uyelerimizede uygunsa.

özellikle senle bir yüzyüze görüşemedik kısmet olmadı . aslında sık sık mersinede gelen biriyim soli center ın ilerisinde martı otel karşısında evimiz var. sürekli gelirim oraya.sahil yolunu ve marinayı da sık kullanırım  ;) mersine geldimmi yanımdan geçen her beyaz astraya dikkatli bakıyorum belki sen çıkarsın diye ama kısmet olmadı. :D :D

Abi evlerde yakinmis. Bende hep eski whynot'in ordan barbaros'a dogru yurur denize girerim. Su bulusma isinde son tarih olsun artik o zaman. Disardan da forumda pek aktif olmayan bir iki astrali arkadas var onlarida davet edecem. Guzel bir bulusma olacak.

bu sefer katılcam inşallah bir tarih ayarlayın bakalım.ben gelecek hafta tarsusa gelecem mersine de kayabilirm :D

Aydn link' Alıntı:
Abi evlerde yakinmis. Bende hep eski whynot'in ordan barbaros'a dogru yurur denize girerim. Su bulusma isinde son tarih olsun artik o zaman. Disardan da forumda pek aktif olmayan bir iki astrali arkadas var onlarida davet edecem. Guzel bir bulusma olacak.
Barbarosta denize girmeler falan... Adam keyifçi... :D