mette marka filtre

Mette bildiğim kadarıyla en ucuz yan sanayi markalarından.
Hava filtresi 6 TL falandı yanlış hatırlamıyorsam. www.***********'da.

2013 aralık ayında bakım yaptırdım servis benim bilgimi almadan orjinal GM yerine mette hava filtresi takmış neyse bakımdan çıktım normalde bakımdan sonra araçta bir iyileşme hissederdim ancak aracın çekişinin düştüğünü motor sesinin arttığını hissettim sonra başka bir servise gittim bir bakarmısınız dedim filtreler orjinal mi başka birşeymi diye baktılar mette. Abi ne yapalım diye sordular polen ve hava filtresi ikiside pırıl pırıl ister çöpe atın ister dileyen olursa verin dedim orjinalle değiştirdim sonuçta. 2 hafta da çöpe gitti. Orjinal filtre takılınca tabi herşey normale döndü. Filtre deyip geçmeyin en az motor yağı kadar önemli motor için.

çok afedersiniz ama yazmadan geçemeyeceğim :)

konu başlığını nasıl okuyorum ben ?

METRE METRE FİLTRE. :)
Yuh dedim filtrenyi de mi metre metre satıyorlar :)

teşekkür ederim arkadaşlar üç kuruş fazla verip iyi bir marka alayım

vandasın bence 10-40 yarı sentetik yağ alacağına 0-40 veya 5-30 tam sentetik yağ kulklan.
kışın çok soğuk havalarda aracı ilk çalıştırmadaki yağlama ve koruma performansı özellikle 0-40'ın çok iyidir.
10-40 alır 6-7.000 km. de değiştirirsin, 0-40, 5-30 alır 10-15.000 km. arasında değiştirirsin hem aracın daha iyi korunur hemde aynı paraya gelir.

vandasın bence 10-40 yarı sentetik yağ alacağına 0-40 veya 5-30 tam sentetik yağ kulklan.
kışın çok soğuk havalarda aracı ilk çalıştırmadaki yağlama ve koruma performansı özellikle 0-40'ın çok iyidir.
10-40 alır 6-7.000 km. de değiştirirsin, 0-40, 5-30 alır 10-15.000 km. arasında değiştirirsin hem aracın daha iyi korunur hemde aynı paraya gelir.

0-40 yağ kullanmayı ben de düşündüm ama sorduğum bir yağcı arabamın 2004 astra g olduğunu söylediğimde gerek yok dedi. ben de 10-40 baktım bu yüzden. faydalı olacaksa 0-40 da kullanırım tabii.

Geri