Bende bristone düşünüyorum. şuan arabadaki lastikler 185/65/15 ben 195/60/15 düşünüyorum fakat 195/65/15 (65 yanak lastik) hada uucuz. acaba 195/65/15 mi taksam ne gibi eksileri olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dunlop hakıkı japon aacaksın goodyear neki o yol tutuşun yanında ama en baba lastik nokıandır abilerim yıllarca bu markadan neden vazgeçmediler merak ederdim kullanınca anladım nokıan BU ARADA ÖZGÜR KAPTAN BRAVO
sağol Mert,nokian ı kullanan bilir
yumuşak dendiyse bence michelin arkadaşlar.yanaklarındaki hamur yapısı bile farklı.continental aldım ben sert olması için 55 yanak var bende de , 55 yanak michelin alıcaktım ama yanağındaki o yumuşaklığı görünce continental aldım.bide sonuçta gsi kullanıyorum konfor beklentim yok ... continental'in dişleri daha bir hoşuma gitti ondan aldım ... memnunum diyebilirim ...
MICHELIN 'in yan sanayi ürünü var KORMORAN diye fiyatıda çok uygun 195-60-15 95 TL . aramızda kullanan varmı acaba.
Sevgili moderatörüm W124 ve Opeldaşım...
Sevgili moderatörüm W124 ve Opeldaşım...
(böyle bir girişten sonra ne gelecek sıkı dur )
Şu lastik konusu için ayrı bir bölüm açsak...Markaları, Kampanyaları vs.. yazsak nasıl olur...arada çok güzel konular kaynayıp gidiyor...
Mesela Corsa C co.uk ta lastik fren süspansiyon diye bir bölüm var onun gibi birşey olabilir..
Rica etsek yönetici arkadaşlardan ...
Evet diğer arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum..