Michelin mi? Bridgestone mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraqh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Michelin mi? Bridgestone mu?

• Kullanılan toplam oy
    95
Latiğin kanalları micheline göre geniş taş kalmıyor arasında haftasonu 250km yaptm frenler sertleşti sanki bugun yağmurluydu hava ani fren yaptm özellikle kaymadı ve direksiyonda hafifledi sanki.

micheline kullandım daha önce hamuru yumuşak olduğu için erime daha çabuk oluyor ama yol tutuş konfor ve sessizlik açısından çok iyi yine lastik alıcak olsam micheline alırım.

michelin 1,5 ay önce aldım 4 lastik sıfır.yanei çıkan energy saver modelinden.iyi olan yol tutuş mükemmelleşti.yol sesi sıfır.çıt yok içeride.konfor mükemmel.araba kayarmışcasına gidiyor sanki.kesinlikle tavsiye ederim.
bende aldım energy saver modelını bı araç bu kadarmı guzel yolda kayıp gıder cok guzel lastık bence döseme tasta ses gelırdı aracımdan artık gelmıyor bı öncekı lastıgım orjınal lastıklerımde continental 40.000 de daha cok ıyıdı ama benım arac cok yattgı ıcın tellerı kırıldı balans tutmadı 4 tanesınıde degıstırdım. ama enerjy saver modelını alın derım cok guzel lastık mukemmel dıyebılırım ben 135 ytl ye aldım tanesını

Birbirlerinin emsalleri lastikler bence.Brıdgestone adrenalin kullanıyorum ve oldukça güzel yüzeyi yumuşak aracı yolda çok güzel tutucak kadar iyi yanakları ise özel bir destek ile sert bu ikisini bir arada uygulamışlar güzel sonuç ortaya çıkmış.Ama michelin hiç kullanmadım yanak balon yapma konusunda biraz kullananları şikayetçi.Brıdgestone içinde ben ses yaptığnı duymuyorum zaten araç GTİ:D

Astramm önerdi ise energy saver alınır...Aklımda continental premium contac II yada brigstone vardı.. Astramm lastikler hangi ülke yapımı michelinin iyisi fransız diyorlar ama.Sana zahmet lastiğin birazda yol tutuşundan falan bahsedersen ,dört tane yazlık lastik almak üzereyimde...

Michelin in ana çıkış yeri Fransa ama üzerinde İtalya yazanlarda var.

michelin diyenler acaba hangi modeli kullanıyor :)

yorum yazanlara baktımda onlara uyan sadece eneergy modeli var :)

0.8 litreli arabların fabrika çıkıs lastigi :)

michelin in sadece pilot primacy ve sport lastikleri güzel onlarda genis taban lastikler

onun için bir cadde arabasına bridgestone iyi olur bnde eskiden michelin enegey kullanıyordum ışıkta her kalkıs yarım saat sürüyodu çünkü 29 dk patinaj çekiyodu

potenzaları taktım araba kendine geldi üretimi durmus flaan diyolar büsürü modeli var bendeki gIII ÜRETİEM DEVAM ayrıca potenza adrenalin mi ne çıkmıs o daha iyi diyolar

turanza da çok iyi

bridgstone diyorum yolunu bilir diyorum :)

Geri