Ynt: Michelin Primacy 3 aldım
Hayırlı olsun tolga, iyi günlerde kullan.
Hayırlı olsun tolga, iyi günlerde kullan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulas79 link' Alıntı:valla benim araçta fabrika çıkışı sportcontac3 var yumuşak hamurlu ses yok yol tutuşu mükemmel sertleşme olayı hiç olmadı ki neredeyse 26bin km yol yaptım
DERSİMLİ link' Alıntı:Hayırlı olsun tolga, iyi günlerde kullan.
aynen abi demek ki ondan.ne diyelim hayırlı olsun Allah kazasız belasız eskitmeyi nasip etsinTolga KARACA link' Alıntı:Hakancım teşekkür ederim.
Bizim lastikler 17" olduklarından pahalılar maalesef, 205 R16 lara göre neredeyse 1.5 misli civarı farklar var.
Eşimin 13" aracına geçen sene 4 lastiği 300-350 lira gibi bir rakama almıştım!!
sallierim link' Alıntı:aynen abi demek ki ondan.ne diyelim hayırlı olsun Allah kazasız belasız eskitmeyi nasip etsin
Burock3427 link' Alıntı:Michelin iyidir hele ki konfor arıyorsan. Yeni lastiklerin altında paralansın. Senin yerinde olsam bozuk yollarda ben de konforu öncelikli tutarım. Biraz da yanakların sağlam olması önemli bozuk yollarda yarıp durmamak veya balon yapmaması için kolay kolay. Bizim arabalar biraz ağır olduğundan lastiği de yoruyor.
bedriyalcin link' Alıntı:Güle güle kullanın en iyi konforu sağlayan lastikleri almışsınız tabi bi okadar da kaliteli. Geçen gün hastanemizde ambulans şoförleri ile konuşmamızda bu sene Petlas lastiklerinden aldıklarını ve çok memnun kaldıklarını dile getirmişlerdi. Önceleri Michelin alıyorlardı sanırım fiyattan dolayı bu sene Petlas alınmış.