Mid hoparlör yardımı....

Ynt: Mid hoparlör yardımı....

thejazz link' Alıntı:
700 Tl. maaliyeti oldu bana. Eşine söyleme ben söylemedim...  005hihih

700 parçamı geri toplamak ne kadar zamanımı alır acaba.. ((:

Bu aralar Özer kardeşimden aldığım techno / tranceları dinliyorum.

Tek umudum müzikteki bas tonlarının zamanla hoparlörleri bir nebze yumuşatması, malumunuz alt baslar ve kısık seslerdeki baslar yeterince net değil, keza tizlerde kısık seste yetersiz kalabiliyor.

Aslında Oğuz un dediği gibi montaj/demontaj zor olmasaydı kesin düşünürdüm ama..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu aralar Özer kardeşimden aldığım techno / tranceları dinliyorum.

Tek umudum müzikteki bas tonlarının zamanla hoparlörleri bir nebze yumuşatması, malumunuz alt baslar ve kısık seslerdeki baslar yeterince net değil, keza tizlerde kısık seste yetersiz kalabiliyor.

Aslında Oğuz un dediği gibi montaj/demontaj zor olmasaydı kesin düşünürdüm ama..

Nerde o techno tranceların linkleri? Bende isterim. (:

Dün moral olsun diye onları a yediydim  011zaa

Sıra tırnağa gelince forum yerinde kalır di mi? ((:

Hoparlor takimlarini kendin herhangi bir teknomarketten alip sadece montaj icin tesisatcilara gitmek maliyeti buyuk olcude azaltir. 2 takim speaker + montaj 700 TL fazla geldi bana.
Onlere :

OA_908799.jpg

http://www.hepsiburada.com/Liste/alpine-spg-17cs-6-12165cm-komponent-2-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=othifispg-17cs&categoryId=26090

Arkalara :

OA_908919.jpg

http://www.hepsiburada.com/Liste/alpine-sxe-1325s-5-14-13cm-coaxial-2-yollu-hoparlor/productDetails.aspx?productId=othifisxe-1325s&categoryId=26090#Gorseller

alinirsa takimlara toplam 260 + 100 = 360 TL
max 100 TL de montaj isciligi olsa 460 TL eder ki Alpine marka olur sistem . Pioneer alirsaniz takimlari bu maliyet max 400 TL ye biter.

Ne forumu ne forumu?!??

İnternet çöker diyorum.

Hepimiz ölücez.

by-Abdullah link' Alıntı:
ses kalitesi olarak tek g kasalar güzel..diğerlerinde bozmuşlar..

Ben hala G kasada 8 hoparlör varken niye şimdi 7 var onu anlamış değilim.

Geri