MidYeLLow Corsa (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JuMMpeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buyrun telefondan çektim bir kare istediniz diye görüntü kalitesi kötü ama idare edin :)

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    55.9 KB · Görüntüleme: 35
Buyrun telefondan çektim bir kare istediniz diye görüntü kalitesi kötü ama idare edin :)

Resim icin tskler.
nacizhane tavsiyelerim;
On fara siyah acik ton komple film. Sis farına sarı film..ve bencre panjurdaki opel logoosuda kaplama olmalıydı ..aynı islemeri kendim yapicam:)

Resim icin tskler.
nacizhane tavsiyelerim;
On fara siyah acik ton komple film. Sis farına sarı film..ve bencre panjurdaki opel logoosuda kaplama olmalıydı ..aynı islemeri kendim yapicam:)

Rica ederim ön fara film aklımdaydı geçen bir arkadaş önerdi sağolsun sizin gibi düşünüyorum bende bi bakalım yarın yağmur olmazsa dediklerinizi uygularım :)

Rica ederim ön fara film aklımdaydı geçen bir arkadaş önerdi sağolsun sizin gibi düşünüyorum bende bi bakalım yarın yağmur olmazsa dediklerinizi uygularım :)

Görüş kaliteni düşürecektir bilgin olsun. Ben sadece gunduz farina yaptirmistim ama komple daha guzel duruyor...
nemuzy7a.jpg

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1384006011521.webp
    uploadfromtaptalk1384006011521.webp
    38.7 KB · Görüntüleme: 17
evet görüş kalitesini düşürdüğü için söktürenler oluyormuş genelde.

Aracınız en sade haliyle de zaten güzel olan bir araç. Daha yeni deneme şansım oldu ve beni ters köşe edicek kadar iyi bir arabaymış gerçekten. Yalnız en dolu modelinde bile arka camların manuel olması kanayan bir yara :D Ayrıca Focus mükemmel duruyor, kiminse nazar deymesin çok tatlı araba.

2ezsbhv.jpg

ftlu28.png

2a4og34.jpg

Yeni fotoğraflarımızıda çektik yavaş yavaş yaza hazırlığımızda başladı spor yay, füme jantlar vs :) yazın büyük ihtimal tanıyamıyacaksınız aracı :)

Son düzenleme:
Gündüz fotosu istiyoruz:)

OOOOOOOOO dikmenli kardeşşşşşşş :) Nasıl oldu denk gelmedim senin araca :D

Geri