Bak Çağatay aklıma getirdi Ankara'da bir de kompresörüm var, onu da İzmir'e getirmek lazım .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke istanbul gibi biryerde benimde böyle bir fırsatım olabilseydi.
abi hava kompresörümü yoksa su için miBak Çağatay aklıma getirdi Ankara'da bir de kompresörüm var, onu da İzmir'e getirmek lazım .
Hava kompresörü (boya tabancası da vardı ama o şimdilik kayıp), ufak çaplı bir de su motorumuz var. Bak sen yazınca tek tek aklıma geliyor. Çift kafalı elektrikli taşlama makinasını (biley taşı) geçen sene İzmir'e getirmiştim yer olmayınca balkondaki pencerenin önüne koydum, üzerini örttüm, kimbilir dışarıdan görenler ne diyordur .
Çağatay bizim bu saatten sonra ne işimiz var sessiz sakin köşelerde, ara ara şehir dışına çıkarım, evdekiler çok sakin yerlerden biraz tırsarlar, o nedenle bizi ancak site içerisindeki müstakil evler paklar .
şu benim 65 amperlik akü için şarj cihazı tavsiyesi olan var mı yoksa bosch mu alayım
şu benim 65 amperlik akü için şarj cihazı tavsiyesi olan var mı yoksa bosch mu alayım
bosch'un hangi modeli ve ne kadar? eğer bu 50tllik tipte olup 50tlden fazla ise gidip einhell alın alman malı. Eğer sabit akımlı modeldense yurtdışında en ucuzu 135tlye geliyor o fiyata çok uzak değise alın.
Benim kadar taş düşsün kafana çağatay Konunun başından sonuna kadar senin sorduğun soruya en az 5 cevap var