Mini Buluşma (Söke)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrt54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mini Buluşma (Söke)

O zaman tarihi sen belirle ulaş her zaman beklerim. Misafirimiz olun!

yavuzozkan link' Alıntı:
O zaman tarihi sen belirle ulaş her zaman beklerim. Misafirimiz olun!

inşallah diyeyim ,hanımın memlekete giderim sürekli Kırıkkaleye belki oradan geçebilirim mesafe fazla değil 3- 4 saatlik yol :)

Ana!Amanın!Burnumun dibinde buluşma olmuş.Niye haber vermediniz bana?Müsaittim de hem. 31agryyy Nasip değilmiş.Başka zaman Sevgi Plajı'nda Ulaş'ın mangalıyla da beraber kapsamlı bir buluşma yapalım.Havalar biraz daha güzelleşsin ve yaz da gelmeden bu organizasyonu yapalım. greatt

sanalbiri link' Alıntı:
Ana!Amanın!Burnumun dibinde buluşma olmuş.Niye haber vermediniz bana?Müsaittim de hem. 31agryyy Nasip değilmiş.Başka zaman Sevgi Plajı'nda Ulaş'ın mangalıyla da beraber kapsamlı bir buluşma yapalım.Havalar biraz daha güzelleşsin ve yaz da gelmeden bu organizasyonu yapalım. greatt
beklerim sevgi plajı olur zeus mağrası olur bana her yer mangallık :),bi ara yine gelirim sökeye sanada haber veririm abi ,bu seferki spontane oldu sökede işim çıktı işi halledince Murat ın kartviziti elime geldi sonrası malum :)

special_Yeah

afiyet olsun pidelerin kokusunu buradan aldım inanın.....

sanalbiri link' Alıntı:

Beni beklemezseniz sende sibop kapaklarınla vedalaş Osman abi :D

Bu çok ciddi bir tehdittir abi bak inanmazsan Ulaş Abi ve Murat'a sorabilirsin :)

yazında yapalım ya :)

Sanırım Yazın Büyük Bi Buluşma Bizi Bekliyor...

hımmm kalabalığa bakarsak kuzu yetmiyecek en iyisi biz bi dana kestirelim :)

cancanada link' Alıntı:
yazında yapalım ya :)

Anlaşılan sibop kapaklarınızı çok seviyorsunuz :D

Geri