Ynt: Mini Buluşma (Söke)
O zaman tarihi sen belirle ulaş her zaman beklerim. Misafirimiz olun!
O zaman tarihi sen belirle ulaş her zaman beklerim. Misafirimiz olun!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavuzozkan link' Alıntı:O zaman tarihi sen belirle ulaş her zaman beklerim. Misafirimiz olun!
beklerim sevgi plajı olur zeus mağrası olur bana her yer mangallık ,bi ara yine gelirim sökeye sanada haber veririm abi ,bu seferki spontane oldu sökede işim çıktı işi halledince Murat ın kartviziti elime geldi sonrası malumsanalbiri link' Alıntı:Ana!Amanın!Burnumun dibinde buluşma olmuş.Niye haber vermediniz bana?Müsaittim de hem. 31agryyy Nasip değilmiş.Başka zaman Sevgi Plajı'nda Ulaş'ın mangalıyla da beraber kapsamlı bir buluşma yapalım.Havalar biraz daha güzelleşsin ve yaz da gelmeden bu organizasyonu yapalım. greatt
sanalbiri link' Alıntı:Ana!Amanın!Burnumun dibinde buluşma olmuş.Niye haber vermediniz bana?Müsaittim de hem. 31agryyy Nasip değilmiş.Başka zaman Sevgi Plajı'nda Ulaş'ın mangalıyla da beraber kapsamlı bir buluşma yapalım.Havalar biraz daha güzelleşsin ve yaz da gelmeden bu organizasyonu yapalım. greatt
cancanada link' Alıntı:yazında yapalım ya