Ynt: Mini İzmir Cila Buluşması (25/12/2011)
thejazz link' Alıntı:Geldim toplantıdaydım yeni çıktım, bu aralar yoğunum biraz malum yıl sonu.
Öok keyifli bir mini pazar buluşması gerçekleştirdik Doğan ile beraber. Ortaya çıkan sonuç gerçekten güzel. Her ne kadar köpüklü yıkama tavsiye etmesemde pazar günü İzmir'de gittiğimizden yerden başka bir alternatifimiz yok maalesef. Yaptığımız işlemlere gelince; araç yıkandıktan ve "Meguiar's Water Magnet" ile kurulandıktan sonra yüzeyi inceledik. Birkaç ufak tefek ince çizikler ve kuş pisliği ardında kalan minör seviyede vernik yanması haricinde araçta harelenme, hologram izleri vs. birşey yoktu. Özellikle motor kaputu üzerindeki çizikleri Meguiar's M205 sayesinde el ile uygulamak suretiyle kaybettik. Makine ile uygulama şansımız yoktu maalesef Diğer ufak tefek kuş lekelerinide büyük ölçüde minimize ettik. Fazla vaktimiz olmadığından ön kaputa Poor Boys Black Hole Glaze uyguladık, onun kurumasını beklerken aracımızın diğer panellerine Meguiar's Tech Wax 2.0 uyguladık. Kuruyan Balck Hole, Meguiar's Supreme Shine mikrofiber bezi ile itinayla silindi ve kaputumuza da waxımızı güzelce çoook ince bir tabaka halinde uyguladık. Bekledik biraz muhabbet ettik, Doğan kardeşimin sohbetine doyum olmuyor Güldük makara yaptık sonra kuruyan cilamızı severek, okşayarak güzelce sildik. Krom panjurdaki ufak tefek kireç izlerini Meguiar's UQD püskürterek çıkardık ve geçtik arabalarımızın karşısına keyifle izledik.
Sonuç olarak ortaya çıkan sonuç çok kısa zamanda ve bu şartlarda güzeldi. Ancak beni çok fazla tatmin etmediğini paylaşmak isterim.
Amanin demek ki ben türünün son örneği değilmişim demek ki soyum tükenmemiş ;D Benim gibi hala araba manyakları var mış greatt Süpersiniz Kardeşlerim 23 Ocak 2012 de İZMİR deyim memleketimdeyim İşallah gelir gelmez sizler le tanışma imkanım olur. Sizlerle tanışmak istiyorum. İşallah