Misafirlere yer var mı? :))

Ynt: Misafirlere yer var mı? :))

gökhan sabah işe gidiyordum bir de göreyim istanbulun karlı trafiğinde yollara düşmüşsün Basın ekspres yolunda gidiyorsun baktım bir rocco doğal olarak direk jantlara baktım bir ne göreyim jantlar akşam resimde gördğüm roccoya yakışmayan o jant arkadan da plakayı okudum FB general_mmmmmmm

Sting link' Alıntı:
gökhan sabah işe gidiyordum bir de göreyim istanbulun karlı trafiğinde yollara düşmüşsün Basın ekspres yolunda gidiyorsun baktım bir rocco doğal olarak direk jantlara baktım bir ne göreyim jantlar akşam resimde gördğüm roccoya yakışmayan o jant arkadan da plakayı okudum FB general_mmmmmmm

bende işten dönüyordum:) canlı gördün mü jantları?

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah, çok şık bir araç.

180Hp lik Astra n ile detaylı olarak kıyaslarsan forumda liste başı bir konu açmış olursun tahminimce  greatt

Canlı canlı gördüm ama gökhan şu meşhur şahincilerin jantına benzettim ya kusura bakma dost acı söyler ama bodykit güzel duruyor araca R jantı yada İntergloos takarsan yeme yanında yat cooll

Kesinlike 19 R jantı  045thumbsup

images

images

images

images

[img=800x600]http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/67/1500/7063409/scirocco-r-2-65285.jpg[/img]

Güle güle kullan gökhan hayırlı olsun. 045thumbsup
Nasıl yol tutuş, performans ve işcilik olarak kıyaslarsan.

kardan arabaya doğru düzgün binemiyorum ki kıyaslayacak kadar:( ama en kısa zamanda objektif yorum yapabilecek seviyeye gelince konuyu patlatırım:)

tolga abi 19 jant düşüncesi aklımda yok olursa ancak gloss jant olur

Geri