MK3 '94 Astra GSI16V

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre-G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opel teknisyeniyim ama bıraktım o işleri çok oldu :) kaporta boya hariç yapamadığım yoktur alman arabasında otomatik şanzuman dahil ;) (vectra c - astra h tecrübem yok ama hallederim ) :) gereksiz işler boyatma komple vs ben almam komple boyalı araba

sahibinden de var cizikten boyattım dio zewkime boyattım dio :) bi gidioz araba konserve. bence boyatma tavan solduysa maslakta karbon kaplat ;) gerisini rutuş pasta cila idare et. ama boyalıysa önceden boyat sorun deil

opel teknisyeniyim ama bıraktım o işleri çok oldu :) kaporta boya hariç yapamadığım yoktur alman arabasında otomatik şanzuman dahil ;) (vectra c - astra h tecrübem yok ama hallederim ) :) gereksiz işler boyatma komple vs ben almam komple boyalı araba

sahibinden de var cizikten boyattım dio zewkime boyattım dio :) bi gidioz araba konserve. bence boyatma tavan solduysa maslakta karbon kaplat ;) gerisini rutuş pasta cila idare et. ama boyalıysa önceden boyat sorun deil

2-3 parça boya var benim arabamda sürtmeden dolayı. Ben komple boyatıcam keyfim öyle istiyor çiziklere taş izlerine kapıdaki gamzelere uyuz oluyorum. Zaten satma gibi bi endişem yok Allah izin verirse ömür boyu benimle kendisi:)

hadi bakalım :) benden tavsiye aracı a'dan z'ye söktür boyat sonra toplat, üstten boyatma. kim ne derse desin inanma biz üstten boyarız 10 numara olur diye. vakit ve imkan varsa motor şanzuman indirt motor içine aracın tabanına ve çamurluk içlerine kauçuklu pütür attırt. araç içine de tabana kapı içleri ve çamurluk içlerine izolasyon yap işte o zaman bin ewladiyelik ne ses alır içeri ne yaz ne kış dış hava sartlarından etkilenir.

Motor indirmeyi pek düşünmüyorum ama komple söküp izalasyon yapıcam dedğin gibi çamurluk içlerine pütür vs evladiyelik şekilde olcak inşallah.

inş. kazasız belasız. indin bence motor şanzuman. tam olsun bana kalsa ön ve arka camıda sök boya badana işleri için daha saglıklı

Motor şanzıman c20let yaparken zaten inicek motor içini o zaman hallederiz:) Saol önerilerin için

30m09k4.jpg
Maşallah işte olay budur :) :) :)

Geri