Mobil 0w-40 sentetik yağ ?

volkanunlu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aşağıdaki linkte yer alan sitede mobil tam sentetik yağın fiyatı bana ucuz gibi geldi ? sizce nasıl fiyat ? (95,45 TL) linke bakar mısınız acaba sahte olabilir mi ??? yardımcı olursanız sevinirim...

http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/31/Mobil-1-0W-40-Motor-Yagi

Bostancı Sanayii de geçen ay 82tl ye aldım. Original olduğundan eminim :)

Bostancı Sanayii de geçen ay 82tl ye aldım. Original olduğundan eminim :)

burda yok öyle bostancı sanayii filan :) sence iyi mi fiyat kargo bedava Tokat a göndrecek... aslında daha da ucuz siteler var ama fotolarından belli çakma oldukları.. sence alsam mı ?

Son düzenleme:
Tokat da mobil bayiisi elbet vardır. Ama verdiğin site baya kurumsala benziyor, sahte olacağını sanmıyorum.

konyada mobil bayisinden 88 tl ye aldım 0-40 tam sentetik

yağ tam sentetik olabilir ancak 0 viskosite değeri var. yani akışkanlık derecelendirmesi 0. 10w-40 bulabilirseniz tercihiniz olsun.

ben mobil süpr 3000 tam sentetik 5w-40 yağını aldım ... gayet güzel bi yağ tavsiye ederim .0 w -40 kış şartları için iyi fakat yazın motorun yağ yakıyorsa bunu daha kolay yakacaktır yani yağ eksilmesi olabilir başka bi sıkıntı da olmaz...
bu arada bi not artvinde mobil 5w-40 araadım buladım bende siparişlen aynı siteden( site sağlam sıkıntı yok ) getirttim.bi de siz araç arıza yaptığında ne çektiğimizi düşünün artık yağ bulamadıysam :?
yani öyle memketin her tarafı aynı değil... :)

Son düzenleme:
yağ tam sentetik olabilir ancak 0 viskosite değeri var. yani akışkanlık derecelendirmesi 0. 10w-40 bulabilirseniz tercihiniz olsun.

ben daha kaliteli diye onu almak istiyorum... 2008 astra sedan lpg li araba temz yağ eksiltir mi ki ?

ben mobil süpr 3000 tam sentetik 5w-40 yağını aldım ... gayet güzel bi yağ tavsiye ederim .0 w -40 kış şartları için iyi fakat yazın motorun yağ yakıyorsa bunu daha kolay yakacaktır yani yağ eksilmesi olabilir başka bi sıkıntı da olmaz...
bu arada bi not artvinde mobil 5w-40 araadım buladım bende siparişlen aynı siteden( site sağlam sıkıntı yok ) getirttim.bi de siz araç arıza yaptığında ne çektiğimizi düşünün artık yağ bulamadıysam :?
yani öyle memketin her tarafı aynı değil... :)

2008 astra sedan lpg li araba temz yağ eksiltir mi ki ?

Geri