Modifikasyon Devam Ediyor (Bertone By Konya)

Ben drag dan falan fazla anlamam ama mantıken eger drag için uğraşıyorsan bu kadar masraf ediceğine başka çok daha güçlü bir araba labilirdin o paralara diye düşünüyorum birde arabanın üstünde sagında solunda tampondaki o yazılar bana göre hoş olmamış ama zevkler ve renkler diyorum...

Araçla ilgili birkaç yorum:

Jantlar çok çirkin, eksozlar keza öyle ve basit.

Motor modifikasyonuna gelince, o kadar uğraşmaya değer mi bilemedim 1.8 için.

Gene de zevk almak önemli tabi. Anladığım kadarı ile de siz hayli zevk alıyorsunuz. Bu nedenle elinize sağlık.

buna ben de katılıyorum..
jantlar o araç için vasatın altında, egzoz da öyle..
motoru illaki iyidir, bakılan sağlam bir araç, motoru da yıpranmamış.. sadece görüntü çok daha iyi olabilirdi..

o elektronik vanayla en az 3 boy kaybedersin, yok illa ses olsun diyorsan son susturucunun hemen önüne koymanı öneririm ki araba en az ölçüde güç kaybetsin... ayrıca yanlış anlama ama o motor ve kasa kombinasyonuyla, 500hp+ awd otomobillerin 11 sn çıkaramadığı legal yarışlarda 13 saniye çıkarmayı beklemek sadece hayal olur...

yine de emeğe saygı, sonuçta modifiye denilen şey bi yerde aracını kişiselleştirmektir ve sende kendi zevkine göre yapmışsın... Allah kaza bela vermesin

Egsoz çıkışları; biraz daha tamponla iç içe olsa, daha hoş durabilirdi. Birde bu egsozların her iki tarafıda çalışıyormu? Çalışıyorsa, sağ taraftaki benzin deposu dolum borusunun ordan, nasıl bir geçiş sağladınız?
Sonuçta bendeki dolum borusu, plastik benzeri bir maddeden yapılmış, sizinki de öyledir zannedersem. İçinden benzin geçen plastik boru ve ısınmış egsoz borusu, yanyana durmaması gereken birer madde...

maasallah.. ama 0-400 13sn impossible.. yanlis hesaplanilmis.. Alper(Mavi Gsi) arkadasimizin soylediklerine de kulak ver bence.. :)

prof. volan hafifletme, short shifter ile de devam edersen bir kac + si olur nacizane..

sarp mailine cvp yazıom gitmio :) enjt işini halletttim ben moruk. olum bide bana tel no yazmışsın onu arasam araba parası fatura gelir. :))

benim araba 0-100km 10 dk falan sürüyo çıkması bi sıkıntı yok dimi? normal yani?

maşşallah emek harcanmış araçta gayet dikkat çekici duruyor,zevkler tabiki tartışılmaz ama 0-100 e 12-13 snde çıkıyodur o araç tahminimce.

Geri