Modifiye araci nasil muayene yaptiricaz yardim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan penguen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayrıca bu konuda bizi bilgilendiren arkadaşların hepsine teşekkürler ve bence bu forumdaki en önemli konu başlığı ve insanların birbirleriyle bilgi paylaşımı yaparak ne yapmamız gerektiği hakkında bi fikrimiz olur ve ona göre defalarca gidip gelmeyiz muayene istasyıonuna

Evet , editör arkadaşımız skyeye'da mesajın gereksiz olmadığını belirtmiş :

"Türkçe karakterler kullanmaya gayret etmenizi rica ederim. Msn'de değil, kamuya açık bir forumda yazdığınızı unutmayınız, yazdıklarınız 5 dakika sonra silinip gitmeyecek..."

İnsanlardan 1.sınıf imla düzeni beklentimiz yok elbet ; ancak en azından kendimiz bile okurken hoş görünmeyen ,düzensiz mesajlar yazmamaya dikkat etmeliyiz.

Keyifli forumlar.

Gerginlik yok. Amacımız sadece herkesin iyi anlaşabilmesi.Hem yazı hemde gönül dilinde.
Keyifli forumlar..

adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır
ozamön yaptıgımız hataları yazsınlar sadece burda gereksiz ne var

gene adamın sinirlendiriyosunuz ondan sonrada gerginlik yokdiyosunuz ya sadece bunları yazsa olmuyodemi yoruluyomu Türkçe karakterler kullanmaya gayret etmenizi rica ederim. Msn'de değil, kamuya açık bir forumda yazdığınızı unutmayınız, yazdıklarınız 5 dakika sonra silinip gitmeyecek...

09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak

niye susdunuz bi itrazı olan varsa özelden yazsın mesaj kirliligi yaratmayalım!!!!!!!!!

susmadım bi dışarı çıktım arabayı düzgün yere park etmeye.skyeye isimli editör arkaşın kendisinin attığı mesaj gereksiz bence.kimse burda edebiyat yada tüğrkçe bölümü mezunu deil.v yerine w yazınca serverda çok yoğunluk oluyo ve servermı kitleniyo.olabilir normaldir hemen insanların gözüne sokup ve konu gereksizmiş gibi gereksiz mesaj atmayın demesine açıkçası uyuz oldum.gerksizse kendisi muayenesini yaptırmasında trafiğe çıksında göriyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri