Modifiye Corsa d

KArdeş ben Body-Kit göremedim sen Karlık ve arka eteğe Body-Kit mi diyorsun? ondan bahsediyorsan güzel olmuş şık ve sade! Ama body kit değil ben de heyecanlandım benimki gibi başka bi corsa daha mı olucak diye :)

standart body kit bu ( ön arka yan). senin araç corsa değil ki değişik bişey zaten niye kıyaslıyosun =) ama sen dur bekle değişik şeyler olacak yakında , azcık ödeyelim borçlarımızı :D

Kazası belasız hayırlı olsun...

evet arka etek hoş olmuş.zaten ilk fiyatı okuduğumda body kit ve dşerkeri nasıl 1500 lira tutar demiştim. :)

standart body kit bu ( ön arka yan). senin araç corsa değil ki değişik bişey zaten niye kıyaslıyosun =) ama sen dur bekle değişik şeyler olacak yakında , azcık ödeyelim borçlarımızı :D

Kardeş tekrar ediyorum, aracını beğendim yanlış anlaşılmasın kıskançlık falan yok, :) Sadece terim karmaşası var onu demek istedim, Body kit ön, arka tamponun tamamen değiştirilmesi demektir onu demek istiyorum, sen sadece ön karlık ve arka etek le yan marşpiyeller yaptırmışsın hayırlı olsun çok güzel olmuş ama Body kit değil!

Sen başlığı açınca ben de heyecanlandım sonra şaşırdım :) Ama şunu söyliyim, body kit yaptırmaya giden yolda emin adımlarla ilerliyorsun :))

Kardeş tekrar ediyorum, aracını beğendim yanlış anlaşılmasın kıskançlık falan yok, :) Sadece terim karmaşası var onu demek istedim, Body kit ön, arka tamponun tamamen değiştirilmesi demektir onu demek istiyorum, sen sadece ön karlık ve arka etek le yan marşpiyeller yaptırmışsın hayırlı olsun çok güzel olmuş ama Body kit değil!

Sen başlığı açınca ben de heyecanlandım sonra şaşırdım :) Ama şunu söyliyim, body kit yaptırmaya giden yolda emin adımlarla ilerliyorsun :))

işte öğrenci adamız , sıka sıka ucundan bişeyler yapıcaz. Dediğim gibi önce borçları bitireceğim. Sonra ilk olarak düşündüğüm , jant ve cam filmi, sinyal çerçevesi , irmscher panjur , irmscher sticker. Sonra 1 navigasyon cihazı istiyorum.

2 yıl dolunca chiptuning , hava filtresi gibi performansa yönelik kasıcam.

Senin aracını gayet beğeniyorum , bu da bir dipnot olsun =)

renegade haklı body kit denince onun arabası gibi şık ve güzel duracak.

renegade haklı body kit denince onun arabası gibi şık ve güzel duracak.

ben haksız dedim sanki. Ama öyle geçiyordu yaptırdığım yerde. Elimden gelen bu , daha iyisini sizlerden görmek isteriz. Muhteşem bir bodykit yaptırdım diye bir başlık da açmadım zaten. Kısıtlı bütçeyle kısıtlı şeyler yapabiliyorum.

body kit budur arkadaşlar.
diğer arkadaşın arabasındaki komple tampondur.
aradaki ayrımı iyi yapmak gerek.

Şimdi sırada panjur ve jant var. Şöyle iddaa fln 3000 lira tuttursam muhteşem olur :D

Geri