Modifiyeli şahin :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _eRAy_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dur şuna mesaj yazıyım bi

bursada arabami yazin muayne yaptırkene bu modıfıyelı sahın muayne yaptırmaya geldı sonuc husran gozumun onunde fılımleri jantlarini sokturduler bursada yapıldi bu arac daha guzel aracti jantlari 17 degısmısler arabayı satıcaklar dıye sokmus olmalilar sonucta emek var ama kuş serısı aldanmayın valla tozunu duman attırır valla forza sahin :D:D

fiyatta iyiymiş haa alsak mı ne ortama akarız :D

ne sahinler serceler var antalyada suan adamlar kimlere kafa tutuyor marka marka sasılacak iş:D

FİYAT DÜŞTÜ ACİL SATILIK LÜTFEN CİDTİ OLANLAR ARASIN YORUM YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR
ARAÇ YENİ BOYANMIŞ OLUP RENK SEDEFLİDİR,OPTİK ENCIL FAR,CAMLAR AMARİKAN ÇİZİLMEZ FİLİM,AYNALAR ELEKTİRİKLİ,4 CAM ELEKTİRİKLİ,VANALI EKSOZ ELEKTİRİKLİ,TESİSAT İÇİN İKİ 30sm BAS 2,16sm lik mit için hazır boyanmış kabin mevcuttur
ilan detayı süpermiş 6,998liram var :D:D alamam çok pahalı :D

AMARİKAN ÇİZİLMEZ FİLİM ha ha haaaa

adamın zevki yapmış etmiş parayıda veren o emek harcayanda bu gene şahine yapmış ne sercelere para harcayanlar vosvoslara para akıtanlar var

siz sadece encıl a mii guluyorsunzu dikkatli bakın doru modifiye yok :))
40 yıllık mercekli far oldu optik far
Angel far oldu ENCIL far
film oldu FİLİM
uzunluk birimi CM oldu sana SM
koptıgım nokta mid ler oldu MİT (Milli istihbarat Timi)

ARAÇ YENİ BOYANMIŞ OLUP RENK SEDEFLİDİR,OPTİK ENCIL FAR,CAMLAR AMARİKAN ÇİZİLMEZ FİLİM,AYNALAR ELEKTİRİKLİ,4 CAM ELEKTİRİKLİ,VANALI EKSOZ ELEKTİRİKLİ,TESİSAT İÇİN İKİ 30sm BAS 2,16sm lik mit için hazır boyanmış kabin mevcuttur

helal olsun emek harcamış yapmışlar.çoğu kişi sticker takınca modifiye yaptım diye piyasaya çıkıyor.ben asıl onlara gülüyorum

Geri