Monza Xenon taktırmak

xenon

selam arkadaslar ben 4 kere xenon kit değiştiridm cok param gitti ama asla mavi yanmadı hep 8000k aldım hep beyaz yanıyor ama bazı 8000k ler var mavi yanıyor simdi bidaha alcam ne alcam bilmiyorum ama cok güzel mavi yancak ne almalıyım 1000k da alamıyorum onlar ısıtmıyor diyorlar ne yapmalıyım yardımcı olursanız cok sevnirim aracım opel astra yeni astra sedan 2008 yardımcı olursanız cok sevnirim acillllll !!!!!!!:sorry:

xenonn

selam arkadaslar ben 4 kere xenon kit değiştiridm cok param gitti ama asla mavi yanmadı hep 8000k aldım hep beyaz yanıyor ama bazı 8000k ler var mavi yanıyor simdi bidaha alcam ne alcam bilmiyorum ama cok güzel mavi yancak ne almalıyım 1000k da alamıyorum onlar ısıtmıyor diyorlar ne yapmalıyım yardımcı olursanız cok sevnirim aracım opel astra yeni astra sedan 2008 yardımcı olursanız cok sevnirim acillllll !!!!!!!:sorry:

sislere 6000k mtec iyi gider

Bende sislere 6000 takmayı düşünüyorum mtec'ler gerçekten iyi

arkadaşlar ben bu konularda biraz acemiyim. yardımcı olursanız sevinirim. astra classıc 2006 var. xenon almayı düşünüyorum. monza 8000K H3 mü, monza 8000k H7 mi yada zetec 8000k mı almalıyım. veya tavsiye edeceğiniz başka marka xenon varmı. birde sislerde ne kullanmalıyım. şimdiden teşekkürler

Bnm farlar sisler xenon avatarımdan görebilirsin. 1 kere sisler kesti aldığın yere götrdm garantiden para vermeden değiştirdim çok memnunum maviliğide gayet iyi...8000 K

Geri