Arkadaşlar selamlar. Bugün Ankara'dan Amasya'ya geldim aracımla. Yolda sürekli yağış vardı. Amasya'ya yakın bir petrol istasyonunda verdiğimiz mola sonrası aracı tekrar çalıştırdığımda motor arıza ışığı sönmedi. Stop edip tekrar çalıştırdım ama faydası yok. Hala yanıyor. Aracın motor sesinde, çekişinde, elektronik ve mekanik hiçbir fonksiyonunda negatif bir değişiklik yok. Bu ışığın neden yanmış olabileceği konusunda fikri olanlar bilgi verebilirlerse sevinirim. Yarın tekrar Ankara'ya döneceğim. Amasya'da servis yok. Biraz tereddütlerim var ama yapacak bir şey yok. Mecbur kullanacağım bu şekilde. Bu arada aracım 2014 Sedan 1.4 T A/S, LPG var. 3000 km'dir Landirenzo LPG ile kullanıyorum.
Ayrıca, eski astra H aracımda gaz+frene aynı anda basıp kontağı açınca arıza kodunu gösteriyordu. Aynı şeyi denedim ama astra J aracımda kodu göstermedi. bu konuda da fikri/bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkür ederim.
Ayrıca, eski astra H aracımda gaz+frene aynı anda basıp kontağı açınca arıza kodunu gösteriyordu. Aynı şeyi denedim ama astra J aracımda kodu göstermedi. bu konuda da fikri/bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkür ederim.